Jump to content

Episkop Zicki Gospodin Hrizostom Stolic

Оцени ову тему

Препоручена порука

А ево и једне кратке владикине говоранције

http://www.zica.org.rs/multimedia.php?video=bd549-Hrizostom_001.flv

P.S.: Саветујем теби Изида (вероватно ћеш добити обавештење), а и осталом свету, нарочито женском да погледају мој пост на теми ДА ЛИ СТЕ СЕ ПРИЧЕСТИЛИ? Мислим да ће изазвати огромне полемике.

''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.)

Подели на овим сајтовима

Е па то не постоји. Не да владика благослов (колико ми је познато).

''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.)

Подели на овим сајтовима

Ех... "Колико жалим што се нисм родио у 19. веку"- владика Хризостом, недавно

Он нема ни мобилни телефон

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...