Млађо Написано Август 11, 2009 Пријави Подели Написано Август 11, 2009 А ево и једне кратке владикине говоранције http://www.zica.org.rs/multimedia.php?video=bd549-Hrizostom_001.flv P.S.: Саветујем теби Изида (вероватно ћеш добити обавештење), а и осталом свету, нарочито женском да погледају мој пост на теми ДА ЛИ СТЕ СЕ ПРИЧЕСТИЛИ? Мислим да ће изазвати огромне полемике. ''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Август 11, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 11, 2009 Djomla,ovo je sajt manastira Zica.Za njega znam.Ali,nema sajt Zicke eparhije,kao sto recimo imasajt Sumadijske. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађо Написано Август 11, 2009 Пријави Подели Написано Август 11, 2009 Е па то не постоји. Не да владика благослов (колико ми је познато). ''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Август 11, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 11, 2009 Za razliku od vladike Jovana,koji zna sta znaci biti intelektualac,narocito Ercov, u Sumadiji,i koliko su meni trebali neki net misionari,koje pronadjoh. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађо Написано Август 11, 2009 Пријави Подели Написано Август 11, 2009 Ех... "Колико жалим што се нисм родио у 19. веку"- владика Хризостом, недавно Он нема ни мобилни телефон ''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука