Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Јул 17, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 17, 2009 Драги пријатељи, Како ускоро постављамо нов сајт, чији развој можете пратити на www.pouke.org , обавештавам вас да расписујемо конкурс за 100 налепших банера на тему "...А љубави да немам, ништа сам...". Дакле, банери су величине 580х110 пиксела, урађени у photoshopu. Значи на њима не треба да буде никакав текст, већ ће накнадно текст бити постављен на четири језика: на српском, грчком, руском и енглеском. Вама је дата слобода да креирате онако како то ви довљавате овај део стеха из Химне љубави светог ап. Павала. Најлепших 100 банера биће постављени на нови сајт и форум ЖРУ, што је уједно и награда. Уредник свештеник Иван Цветковић Ваша креативност је дар- искористете оно што вам је даровано За сва обавештења и за слање радова користите мејл [email protected] Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 6, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 6, 2009 Ехеј, где сте? Има ли овде креативних чланова? 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 30, 2009 Пријави Подели Написано Август 30, 2009 pucaju na druge teme...kreativno Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 30, 2009 На крају ћемо ја и Моцарт добити награде. У ствари, само ћу ја добити награду, јер Моцарт није урадио банере Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 30, 2009 Пријави Подели Написано Август 30, 2009 pa ja se nadam oče bar da ih objaviš pod svojim imenom..... 0104_cheesy Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
olgica Написано Јун 29, 2010 Пријави Подели Написано Јун 29, 2010 Dobar dan.Razumela sam ovako, neznam da li je dobro. NIje u fotosopu, ali ovako znam. Речи су као пчеле, оне су истовремено и мед и жаока. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 29, 2010 Пријави Подели Написано Јун 29, 2010 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука