Гости Guest Светлана Написано Јун 2, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 2, 2009 Ајд да видимо ко је од вас риболоваца упецао највећу рибу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Exile Написано Јун 8, 2009 Пријави Подели Написано Јун 8, 2009 eeeeeeeeeeeeee život je sladak, život je lep, ja hoću hoću, da uđem u pubertet Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ribar Написано Јун 16, 2009 Пријави Подели Написано Јун 16, 2009 Nadrealisti Imal ribe Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји. Патријарх Павле Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
micko54 Написано Јун 24, 2009 Пријави Подели Написано Јун 24, 2009 Ja sam tri puta isao u ribolov i uvek na me nabasaju inspektori,tako da sam digao ruke od toga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Светлана Написано Јун 24, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 24, 2009 Ja sam tri puta isao u ribolov i uvek na me nabasaju inspektori,tako da sam digao ruke od toga????? ??????????, ??? ?? ??????? ????????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
micko54 Написано Јун 24, 2009 Пријави Подели Написано Јун 24, 2009 Ako si bez dozvole,da Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Светлана Написано Јул 9, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 9, 2009 https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/pecanje.gif pecanje pecanje 1312_womens pecanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Јул 9, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 9, 2009 Ово је посао за нешег Рибара... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Макс Написано Јул 18, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 18, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Макс Написано Јул 18, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 18, 2009 0705_read Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest regazza Написано Октобар 13, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 Ja redovno upecam kapitalce......nikada mi nije bila namera niti sam isla smisljeno ali nekako se uvek tako desi. 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Да освежим тему,бијах на сребреном језеру... 0102_laugh DYNABLASTER and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о. Горан Написано Новембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 Има ли међу форумашима и неког залуђеника као што сам ја? 0102_laugh 0907_sport 11122 dada dada dada Бог ти не даје све што хоћеш, али ти увек да оно шта ти треба! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2010 Има оче, и ја сам лудак,неопеван...била је већ тема о пецању,ал не могу да нађем,ево пар фотки... Има ли шта лепше од овог... 0110_hahaha Нешто вам није јасно... 0110_hahaha ко зна,зна... 0110_hahaha Rašo је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 8, 2010 Још само да будете као апостоли... Имате ли неку добру риболовачку причу, онако масну, са свим могућим претеривањима у лагаријама? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука