Zayron Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 Zayro brate jel ovo vješanje cijeli dan ili je pet minuta pa da zapalim Evo ja sam pušač koji može u penziju po radnom stažu (32 godine pušim ) Evo uključite se svi kako meni pomoći da ostavim cigarete . Pa dok gore tako visiš teško ćeš tako nekakvu cigratu moći zapaliti, to je specijalni tretman za odvikavanje pušača. Kod pušača je najveći problem taj što nužno moraju i trebaju imati nečim "zaposlene" ruke da ne bi pušit mogli pa kad bi i htjeli a tako smo im tako u susret izašli i te ruke im na ovaj način "zaposlili". 1000000001010 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 Може ли се умерено дуванити? I umereno i neumereno duvan šteti telu, tako da je skroz nebitna količina nego bitan je cilj t.j ishod toga. Дуван је грех зато што штети телу? I zbog toga ali i zbog toga što stvara zavist psihičku i fizičku i time postaje strast. Онда све нездраво што унесемо у себе је грех, и уопште нездрав начин живота ако водимо, ако нисмо физички јаки и у форми је грех. Алкохол исто изазива и психичку и физичку зависност али ти кажеш да није грех. Ако кажеш да није грех у малим количинама онда нису ни цигарете у малим количинама. Као ни марихуана. Uh... sada si me uhvatio. Moram da idem sada ali večeras obavezno nastavljamo 0110_hahaha !! 1340_womens Problem kod cigareta je to što oni imaju samo negativan efekat, nemože se s njima postignuti neki pozitivni cilj. Oni takvu osobinu nemaju. Dok 'rana i ostale stvari iako mogu biti štetni retko nemaju samo negativnu osobinu. Pre svega ona služi da drži telo u život. A nezdrava hrana i nemožnost da se fizički dobro razvijemo je produkt savremenog opštestva i ako živimo u svetu pored ostalih aktivnosti nemamo vremena vežbamo t.j da živimo zdravo ali i ako praktikujemo taj način života onda nemožemo garantovati da netrujemo telo. http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука