Jump to content

šta islam a šta hriščanstvo kažu o cigaretama

Оцени ову тему

Препоручена порука

Zayro brate jel ovo vješanje cijeli dan ili je pet minuta pa da zapalim  :) Evo ja sam pušač koji može u penziju po radnom stažu (32 godine pušim ) Evo uključite se svi kako meni pomoći da ostavim cigarete .

inka--brno-momentky-spilberk-j.jpg

Pa dok gore tako visiš teško ćeš tako nekakvu cigratu moći zapaliti, to je specijalni tretman za odvikavanje pušača.

Kod pušača je najveći problem taj što nužno moraju i trebaju imati nečim "zaposlene" ruke da ne bi pušit mogli pa kad bi i htjeli a tako smo im tako u susret izašli i te ruke im na ovaj način "zaposlili".

1000000001010

Подели на овим сајтовима

• Одговори 31
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Може ли се умерено дуванити?

I umereno i neumereno duvan šteti telu, tako da je skroz nebitna količina nego bitan je cilj t.j ishod toga.

Дуван је грех зато што штети телу?

I zbog toga ali i zbog toga što stvara zavist psihičku i fizičku i time postaje strast.

Онда све нездраво што унесемо у себе је грех, и уопште нездрав начин живота ако водимо, ако нисмо физички јаки и у форми је грех.

Алкохол исто изазива и психичку и физичку зависност али ти кажеш да није грех. Ако кажеш да није грех у малим количинама онда нису ни цигарете у малим количинама. Као ни марихуана.

Uh... sada si me uhvatio. Moram da idem sada ali večeras obavezno nastavljamo 0110_hahaha !!  1340_womens

Problem kod cigareta je to što oni imaju samo negativan efekat, nemože se s njima postignuti neki pozitivni cilj. Oni takvu osobinu nemaju.

Dok 'rana i ostale stvari iako mogu biti štetni retko nemaju samo negativnu osobinu. Pre svega ona služi da drži telo u život. A nezdrava hrana i nemožnost da se fizički dobro razvijemo je produkt savremenog opštestva i ako živimo u svetu pored ostalih aktivnosti nemamo vremena vežbamo t.j da živimo zdravo ali i ako praktikujemo taj način života onda nemožemo garantovati da netrujemo telo.

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...