Jump to content

УКЉУЧИ СЕ!

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости
Guest свештеник Иван

Послушао сам ову последњу беседу о. Угрина, поставио сам је на мој фејс профил. Заиста је добро да је сви послушате.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 38
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

A da se svi ukljucimo??? Sa krovova treba govoriti, nema spavanja.... HAJDE DA VICEMO, NE SMEMO CUTATI NEKA SVAKO URADI STO JE U NJEGOVOJ MOCI I UREDNICI I MODERATORI I ADMINISTRATORI! TO JE NASA DUZNOST I SLUZBA!!! FANATICI NE CUTE!!!! HAJDE DA PRIMENIMO NAUCENU LEKCIJU!!! NEMOJMO NI MI!!!

Жив ми Господ мој

Подели на овим сајтовима

Изузетна беседа о.Угрина!  4chsmu1  Свака част! bendoff

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Dragi moji, kako mi ne pada na pamet da se sa raskolnicima prepucavam tako njima i na njihovim, kontaminiranim, prostorima necu nista pojasnjavati niti pisati. Ono sto zelim naglasiti jeste - Istina je samo jedna - Srpska Pravoslavna Crkva - Koja ima Svog Patrijarha - g.g. Irineja!

Sva ostala pojasnjenja oko Erosa i Tanatosa stizu uskoro - cim se montira materijal emisije sa Bum-Bum radija na kojem sam jutros gostovao; te, kome je nesto nejasno oko toga, neka preslusa a ne da se sa svojim neznanjem hvali isticuci ga kao vrlinu pravoslavnog hriscanina. Nas narod je o tome rekao - Cime se budala hvali pametan se stidi...

Mislite o tome.

Otvorenog uma-otvorenog srca, mir vam - jerej Ugrin V. Popovic

Подели на овим сајтовима

Jos jedna radosna vest koju moramo da objavimo, podelimo a ujedno se i pohvalimo 0304_smile4. Naime sajt www.pouke.org  je po izboru publike izabran kao najbolji pravoslavni sajt i dobio PRVU  grandprix nagradu !!!

НЕ МОГУ И НЕЋУ КУЋИ ПОСЛЕ ЛИТУРГИЈЕ! ВИ? ОД НАС ЗАВИСИ!

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Sutra, 09.12.2010. u emisiji "Rec pastira" - radio Slovo ljubve frekvencija 107.3 -gostuje otac Ugrn V. Popovic. Ovom prilikom najavljujemo i pocetak saradnje sa ovim glasilom Arhiepiskopije beogradsko-karlovacke.

http://www.slovoljubve.com/

Жив ми Господ мој

Подели на овим сајтовима

• Гости

Zaista mi je veoma drago sto ovoga puta ja nekoga najavljujem... a i ko bi drugi nego vas Nacalstvujuci kada je rec o g-dji Tanji Nakic - prvom coveku naseg PR tima, strategu nasih medijskih delovanja i idejnom organizatoru svih javnih nastupa D.A. - koja je danas gostovala ispred D.A. na radiju Bum-Bum (dobitniku - Zlatnog melosa - slusanosti za 2010. godinu, najviseg priznanja Radijskog festivala Srbije).

......................Svrha posta jeste u zaokruzenju coveka - ne u razvoju njegove podvojenosti.............................

http://www.youtube.com/watch?v=INMjsQ02WnQ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...