shalom777 Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Čekaj, onda ovo ne važi ovo za Engleskinje ?! Pošto se devojka na engleskom kaže girl a devičnjak hymen ? sokiran 0110_hahaha :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: klapklap klapklap klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 "Nisi više čedna , sad si... šta god" Да то ти је ,на жалост, плод нашег посматрање свијета у црно-бијелој техници.... sokiran Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Нећеш о својим врлинама из скромности. sokiran Ne, samo se grozim nepristojnih muskaraca. Zato sam ti i obrisala poruku. Sta tebe briga uostalom? Brini o svojoj djevojci i o sebi. A ne da prenosis poruke Sv. Save i sl. Da donosis sudove. Mislim, sta reci. Ajde momce "U se, i u svoje kljuse, da se ne zagrcnes" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Нећеш о својим врлинама из скромности. sokiran Ne, samo se grozim nepristojnih muskaraca. Zato sam ti i obrisala poruku. Sta tebe briga uostalom? Brini o svojoj djevojci i o sebi. A ne da prenosis poruke Sv. Save i sl. Da donosis sudove. Mislim, sta reci. Ajde momce "U se, i u svoje kljuse, da se ne zagrcnes" Па ти си рекла да ниси ражалостила Светог Саву, а Св. Владика Николај нам преноси шта га жалости. Онда дакле или кажеш да си целка или да знаш боље од Св.Владике Николаја, једно од та два тврдиш. То ти кажеш, а не ја. Шта ту има непристојно у мојој констатацији. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Нећеш о својим врлинама из скромности. sokiran Ne, samo se grozim nepristojnih muskaraca. Zato sam ti i obrisala poruku. Sta tebe briga uostalom? Brini o svojoj djevojci i o sebi. A ne da prenosis poruke Sv. Save i sl. Da donosis sudove. Mislim, sta reci. Ajde momce "U se, i u svoje kljuse, da se ne zagrcnes" Па ти си рекла да ниси ражалостила Светог Саву, а Св. Владика Николај нам преноси шта га жалости. Онда дакле или кажеш да си целка или да знаш боље од Св.Владике Николаја, јадно од та два тврдиш. То ти кажеш, а не ја. Шта ту има непристојно у мојој констатацији. Не знаш довољно да би некоме судио. И даље тврдим да нисам ражалостила Св. Саву, и ја не тврдим ништа, а ти ми га у овој дискусији дођеш сувише површан да заисте не знам шта да ти кажем. Нећу ништа. Свако добро брате. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 А ти брате Драгане, исто мало баци око на житије Св. Евдокије, ако их не можеш наћи погледај 1. март. Није била чедна. Једна жена. Без девојаштва несачуваног (да ти приближим ) Није ваљда да те она жалости?? Мени је дала дисање sokiran Сви , такви попут тебе, бацају камење на "курве" , а не гледате да и те "без чедности" Христа траже у молитви. Кроз своју патњу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Па добро Божија башта је шарена има у њој и површних. То што нећеш да дискутујеш са површнима већ само са дубинскима то је твој став. Иначе нисам ја нигде ни судио о теби . ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Па добро Божија башта је шарена има у њој и површних. То што нећеш да дискутујеш са површнима већ само са дубинскима то је твој став. Иначе нисам ја нигде ни судио о теби . Па ако је башта шарена не гледај у један цвијет. Ја се са свима дружим драги мој, негдје у расправи са тобом пресјецам овдје што не значи да наша комуникација нема наставке. А ти ми рече да жалостим Св. Саву, и да нисам своје сачувала а ја ти прије тога ни "а" нисам рекла. Ух, што волим те што преносе поруке sokiran а никада не прочитају 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 А ти брате Драгане, исто мало баци око на житије Св. Евдокије, ако их не можеш наћи погледај 1. март. Није била чедна. Једна жена. Без девојаштва несачуваног (да ти приближим ) Није ваљда да те она жалости?? Мени је дала дисање sokiran Сви , такви попут тебе, бацају камење на "курве" , а не гледате да и те "без чедности" Христа траже у молитви. Кроз своју патњу. Ја уопште не бацам камење нинакога, једноставно пишем на задату тему која се зове Кекс пре брака (Црквеног) те сам цитирао Црквени ауторитет Св.Владику Николаја на ту тему. Не видим у чему је проблем? Како се очекује да се пише на ову тему? Дајте упутства истакните. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Да знаш да Свети Владика Николај каже да си растужила Светог Саву због свога не држања девојаштва и да је то убројао у грехове због којих је Господ пустио сатану на Србе. Имате и ту на нету Небесну Литургију па можете да сами прочитате или чујете. Каже девојке не држе девојаштво, а не момци им не држе девојаштво, Твоје је било девојаштво па је твоје и било да га чуваш. И химен је створен на жени по промисли Божијој, а нема другу улогу него да буде доказ њеног девојаштва то су твоје ријечи. А ја ти прије тога нисам уопште поменула себе. Само сам ти то рекла брате. а како ћеш се водити у овој теми? по својој савјести. Поглед на себе, па кроз себе.. па на друге. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Па добро Божија башта је шарена има у њој и површних. То што нећеш да дискутујеш са површнима већ само са дубинскима то је твој став. Иначе нисам ја нигде ни судио о теби . Па ако је башта шарена не гледај у један цвијет. Ја се са свима дружим драги мој, негдје у расправи са тобом пресјецам овдје што не значи да наша комуникација нема наставке. А ти ми рече да жалостим Св. Саву, и да нисам своје сачувала а ја ти прије тога ни "а" нисам рекла. Ух, што волим те што преносе поруке sokiran а никада не прочитају 0110_hahaha То каже Св.Владика Николај,Он је писао Небесну Литургију.Немој то толико лично да схваташ. Ево ја за себе кажем да жалостим Св.Саву, Св.Владика Николај каже да га жалостим , а ја њему верујем. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Наравно. И ја вјерујем Христу . Свако добро. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Да знаш да Свети Владика Николај каже да си растужила Светог Саву због свога не држања девојаштва и да је то убројао у грехове због којих је Господ пустио сатану на Србе. Имате и ту на нету Небесну Литургију па можете да сами прочитате или чујете. Каже девојке не држе девојаштво, а не момци им не држе девојаштво, Твоје је било девојаштво па је твоје и било да га чуваш. И химен је створен на жени по промисли Божијој, а нема другу улогу него да буде доказ њеног девојаштва то су твоје ријечи. А ја ти прије тога нисам уопште поменула себе. Само сам ти то рекла брате. а како ћеш се водити у овој теми? по својој савјести. Поглед на себе, па кроз себе.. па на друге. Ја и не кажем да нисам грешан, Можда сам и најгрешнији на форуму, Ја по својој грешности и допуштам себи да пишем шта ми падне на ум. Лака ноћ и лепо спавај и најлепше сањај. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 http://www.limundo.com/kupovina/Knjige-i-Casopisi/Religija-i-teologija/Pravoslavlje/DECA-APOKALIPSE-i-njihova-Hrishcanska-pobuna-/924948 http://desetka.com/groups/orca/topic/Sex-pre-braka.htm http://www.mycity.rs/Blog/Sex-prije-braka.html ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
serafima Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 ne bih da se hvalim pa da drugi misle evo vidi kako je ona smerna, jer nisam ali mislim da je osnovni razlog opravdavanja za odnose pre braka je kako ce oni da studiraju ili se ozbiljno zabavljaju, ali tu se se krije strasan pad ljudski, nema opravdanja iako su iskusenja velika, ako je tako neka se vencaju, pa i tada ne mogu da rade sta god zele i kad zele, jer mi smo obdareni razumom. ja zivim u australiji i ne mozete da zamislite kako se ovde tek gleda na takve stvari pa i na druge stvari koje me je sramota da napisem jer ne bih da vas sokiram,ovde je nakaradan pogled u tom pogledu. samo znam da sam pogresila sto sam dosla ovde a mogu da odem tek za nekoliko godina, a vidim da se i u srbiji ne pise dobro sa tim biometrijski m licnim kartama. pa i ja i moja porodica imamo te pasose, posto smo bili u srbiji prosle godine, a ja nizam znala da imaju cip dok jih nisam dobila u posti. pa i tu se sekiram. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука