Sanela Написано Август 5, 2012 Пријави Подели Написано Август 5, 2012 On 5. 8. 2012. at 22:16, Sophrosyne рече Тај текст је пун грешака. Zum Beispiel ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Август 5, 2012 Пријави Подели Написано Август 5, 2012 Изгледа ти се тастатура испреврћала,слова су скроз измијешана пише нешто Zum beischpiel? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanela Написано Август 5, 2012 Пријави Подели Написано Август 5, 2012 On 5. 8. 2012. at 22:28, Sophrosyne рече Изгледа ти се тастатура испреврћала,слова су скроз измијешана пише нешто Zum beischpiel? На пример, пар грешака..? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Август 5, 2012 Пријави Подели Написано Август 5, 2012 Прва грешка је што о.Серафим очито није одгледао поменути филм и осудио је нешто преко прича и то употребљавајући термине попут демон и антихрист. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanela Написано Август 5, 2012 Пријави Подели Написано Август 5, 2012 On 5. 8. 2012. at 22:35, Sophrosyne рече Прва грешка је што о.Серафим очито није одгледао поменути филм и осудио је нешто преко прича и то употребљавајући термине попут демон и антихрист. Демон и антихрист нису погрдне речи, ако се упуте ономе ко то јесте, друго, зар је немогуће врло уверљиво препричати "Парк Јура" врло образованом човеку толико да га у потпуности разуме.? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Август 5, 2012 Пријави Подели Написано Август 5, 2012 Јесте ли ви гледали поменути филм,да не би траћили ово драгоцјено вријеме.И не знам шта спомињете Парк из доба Јуре када се говори о Е.Т. - ванземаљац из 1982.Мада и он је у рангу Е.Т.-а. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanela Написано Август 5, 2012 Пријави Подели Написано Август 5, 2012 On 5. 8. 2012. at 22:50, Sophrosyne рече Јесте ли ви гледали поменути филм,да не би траћили ово драгоцјено вријеме.И не знам шта спомињете Парк из доба Јуре када се говори о Е.Т. - ванземаљац из 1982.Мада и он је у рангу Е.Т.-а. Јесам, са задовољством, јер тада нисам веровао Богу тако да сам се радо у свакој прилици препуштао машти. Ако не грешим режисер оба, врло маштовита филма, је исти што је можда битно, можда не. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Август 5, 2012 Пријави Подели Написано Август 5, 2012 оба филма спадају у област научне фантастике....није уопште битно што је режисер оба филма исти него је битно да ли ви уопште разумијете тај жанр? http://sh.wikipedia.org/wiki/Science_fiction GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanela Написано Август 5, 2012 Пријави Подели Написано Август 5, 2012 On 5. 8. 2012. at 23:04, Sophrosyne рече оба филма спадају у област научне фантастике....није уопште битно што је режисер оба филма исти него је битно да ли ви уопште разумијете тај жанр? http://sh.wikipedia....Science_fiction Синовче, принуђен сам да ти речем нешто што поуздано разумем.1982. ми се родио син, играо се са "мастерсима", као и већина његових вршњака, пластичним играчкама које су имале обличја митолошких бића старе Грчке, а нама хришћанима најближа отачком опису демона. Коришћење тих играчака је довело до тога да се већина његових вршњака више боји јагњета него пит бул теријера... t1253 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Август 6, 2012 Пријави Подели Написано Август 6, 2012 ма све је научна фантаситика...што се није сложило са мојом перцепцијом Хришћанства... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Август 6, 2012 Пријави Подели Написано Август 6, 2012 On 5. 8. 2012. at 21:45, Ignjatije рече I ovaj covek je po nekima gnostik-jeretik ???!!!Ima malo tvrdje stavove po nekim pitanjima, to stoji, ali nazivati ga jeretikom je uvreda za takvog ( svetog ) coveka. Да, и јеретик и расколник. Била је већ тема о њему. Он је умро ван Цркве, па су га његови монаси постхумно мирили са Црквом... И не он није имао тврђе ставове, ја примера ради имам тврђе ставове, он је једноставно имао нехришћанске ставове... Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Август 6, 2012 Пријави Подели Написано Август 6, 2012 Ко је умро ван Цркве? шта причаш? Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Август 6, 2012 Пријави Подели Написано Август 6, 2012 On 5. 8. 2012. at 21:16, Ignjatije рече Covek je po meni veliki duhovnik i ume odlicno da opise pad i opasnosti Zapadne " kulture " jer je odlicno poznaje. Таман онолико колико су KISS Руси. Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Август 6, 2012 Пријави Подели Написано Август 6, 2012 Добро јесте један из источног блока... Chaim Weitz је Мађрски Јеврејин...а можда родом из Русије.. п.с и Stanley Harvey Eisen је проеклом иуз Берлина(Мајка) Јеврејин такође.. одкал му је отац...нисам нашао... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Август 6, 2012 Пријави Подели Написано Август 6, 2012 On 6. 8. 2012. at 6:09, Александар Богдановић рече Да, и јеретик и расколник. Била је већ тема о њему. Он је умро ван Цркве, па су га његови монаси постхумно мирили са Црквом... И не он није имао тврђе ставове, ја примера ради имам тврђе ставове, он је једноставно имао нехришћанске ставове... On 6. 8. 2012. at 6:14, Михајло рече Ко је умро ван Цркве? шта причаш? Писали смо већ о оцу Серафиму на оној теми и рекли скоро све исте ствари. Овде се протежу две крајњости, једна Александрова (да је о. Серафим нехришћанин, итд.), а друга Михајла и екипе (да је исти не знам каква громада богословља, итд). Најбоље одговоре је даро Софросине и ја немам шта да додам на то. Најтеже је ствари сагледати какве јесу. А ово да је у тренутку своје смрти био ван канонске Цркве сам ја први рекао на прошлој теми и то сам лично чуо у Америци, и то од људи којима је о. Серафим близак. Тако да та чињеница није производ "доктора и теолога са универзитета" него факт и чињеница, Михајло! На жалост, али тако се десило. Но, таквих примера има у историји Цркве (да су светитељи тек по смрти враћани у Диптихе, пошто их је претходно "званична" Црква избацила одатле), тако да то о. Серафима не мора уопште да дискредитује. Проблем о. Серафима није смрт ван Цркве (мада то доста говори), већ његова неотесана "богословска" мисао (као што сам већ и писао где и како и због чега). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука