Јаков. Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 http://www.adherents.com/largecom/com_atheist.html По подацима са ове странице, порцентуално највише атеиста-агностика има у Шведској. Еј бре Шведска, у коју сам се клео као у небеску Србију. Шведска са стандардом и Сони Ериксоном, и Икеом и Златаном Ибрахимовићем. Она Шведска из које су Аба и шведска краљевска породица. Она Шведска која додељује Нобелове награде...она Шведска која је Србији давала и капом и шаком... Еј бре браћо Шведи па што бре толико не верујете у Бога. Много је куме тих 80 %. Ево првих 12 земаља по процентуалном броју атеиста. укупан број станов. процентуално број атеиста-агностика Sweden 8,986,000 46 - 85% Vietnam 82,690,000 81% Denmark 5,413,000 43 - 80% Norway 4,575,000 31 - 72% Japan 127,333,000 64 - 65% Czech Republic 10,246,100 54 - 61% Finland 5,215,000 28 - 60% France 60,424,000 43 - 54% South Korea 48,598,000 30 - 52% Estonia 1,342,000 49% Germany 82,425,000 41 - 49% Russia 143,782,000 24 - 48% Све су ту земље са севера Европе, неке бивше социјалистичке државе, а оно на чему ме ова статистика поражава јесте Русија. Па шта је то са том браћом Русима, у коју се куне не само Тома Николић него безбели велики број срба. Ма ужас. Ја ово пишем на подфоруму где је дијалог са атеистима, зато што је тема везана за атеизам, мада у принципу не видим могућност за дијалог. Чак мислим да су сатанисти пре пријемчивији за дијалог, јер они верују у Бога и знају да га има. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 0102_laugh 319.gif 319.gif 0205_whistling Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Evgenik Написано Октобар 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Пусти Шведе, виде браће ултра-православни-и-у-свему-идол-Србима... Брале, код нас у Републици Српској 95% становништва се изјашњава као православно, а ми још кукамо како је стање лоше и катастрофално, сад кад видим ове статистике... kriminalac Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Zato sto je to neminovna posledica protestantizma. Zakon, zakon, zakon, moral, moral, moral pa normalno da mentalno zdrav covek pre ili kasnije kaze dosta vise ludila. Isto vazi i za ono pitanje odakle u americi tolika navala ateista. Pa zato sto biblijskih pojas radi posao al samo tako. On regrutuje najveci broj ateista. Da sam ja cuo za hriscanstvo od tih protestanata i ja bih bio ateista 100%. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Evgenik Написано Октобар 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Da sam ja cuo za hriscanstvo od tih protestanata i ja bih bio ateista 100%. Исти случај. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Па добро,нисам изненађен за Швеђане,искрен да будем.Генерално је Скандинавија угрожена.На листи су и Норвешка,Финска,Данска...Незгодно подручје.И aquilio је у праву тамо су форме протестантизма претјерале.Пошто слушам пар блек метал бендова који фурају концепт хришћанске философије кроз текстове а са подручја су шведске и норвешке,и са члановима тих бендова сам се чуо преко фејсбука.Они нису умјеели да дефинишу гдје и коме припадају.Њих 5 од 6 које сам контактирао никада нису имали прилике да упознају неког ко се представља као православни хришћанин и да о тој заједници стварно ништа не знају. Једино један од њих студира теологију па каже да је православље закон у неку руку само је тренутно припадник - evangelical orthodox church. Хладна Скандинавија... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Zato sto je to neminovna posledica protestantizma. Zakon, zakon, zakon, moral, moral, moral pa normalno da mentalno zdrav covek pre ili kasnije kaze dosta vise ludila. Isto vazi i za ono pitanje odakle u americi tolika navala ateista. Pa zato sto biblijskih pojas radi posao al samo tako. On regrutuje najveci broj ateista. Da sam ja cuo za hriscanstvo od tih protestanata i ja bih bio ateista 100%. Управо то! Лоши теолози су послали слабоверне у атеизам! ( све масони dada dada :cheesy: ) http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Zato sto je to neminovna posledica protestantizma. Zakon, zakon, zakon, moral, moral, moral pa normalno da mentalno zdrav covek pre ili kasnije kaze dosta vise ludila. Isto vazi i za ono pitanje odakle u americi tolika navala ateista. Pa zato sto biblijskih pojas radi posao al samo tako. On regrutuje najveci broj ateista. Da sam ja cuo za hriscanstvo od tih protestanata i ja bih bio ateista 100%. Управо то! bighugbighug Лоши теолози су послали слабоверне у атеизам! ( све масони eheeeej eheeeej eheeeej eheeeej ) :group111: јадни све ти масони , за све су криви ц,ц,ц... eheeeej Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
XIO Написано Октобар 25, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2010 Дакле 85% верници а... 10% практикујући верници? Слабо је то, много слабо. У сваком случају, немојте ви превише да оплакујете те Швеђане, јесте да им је много тешко, све са њиховим чистим улицама, законима који се поштују, и економији која не може да се нађе ни у највлажнијим од влажних снова просечног Србина, ипак је тамо пошаст хомосексуализма, феминизма, либерализма и остлаих изама превише узела маха. Вала заслужили су све што их је снашло! markosbg је реаговао/ла на ово 1 Бог је скоро па свемогућ. Он може све да уради... осим да изневери очекивања свог верника. XIO Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Октобар 25, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2010 Norveska drzava sa najvecim standardom u Evropi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 25, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2010 Дакле 85% верници а... 10% практикујући верници? Слабо је то, много слабо. У сваком случају, немојте ви превише да оплакујете те Швеђане, јесте да им је много тешко, све са њиховим чистим улицама, законима који се поштују, и економији која не може да се нађе ни у највлажнијим од влажних снова просечног Србина, ипак је тамо пошаст хомосексуализма, феминизма, либерализма и остлаих изама превише узела маха. Вала заслужили су све што их је снашло! Pa jel lepo receno u Selo gori a baba se ceslja da Srbi u Svedske ne smeju da govore i misle. greengrin greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Октобар 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 25, 2010 Možda će ovaj prešjek i procenti odučiti naše vernike koji su monarhisti, da se manu ćorava posla. Sve te severne zemlje koje su u vrhu liste su kraljevine. A sve odreda nevernici to jest ateisti. Bolje nama i bez kralja, jer sa kraljem ne valja, nego sa kraljem a sa pola stanovništva ateističkog. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Evgenik Написано Октобар 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 25, 2010 И још ако је крал истовремено била масон на инглиш ројал ложа? greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Октобар 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 25, 2010 И још ако је крал истовремено била масон на инглиш ројал ложа? facenew22222222 Ма јашта. То је све због крви тих краљевских мајки које су биле стрејнџерке. Да су те краљеве рађале неке Милојке или Радојке, да видиш и делија и пијаница. Овако испадоше све неки буди Бог са нама. Швалери, ујединитељи, шта ли већ. А Ацу Обреновића који ожени једну такву српкињицу, масони убише. Па још и њу. Немамо среће са тим краљевима па то ти је. Зато и кажем, са краљем не ваља. Масон је још и верник и верује у Бога, али атеиста....уффф Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 25, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2010 И још ако је крал истовремено била масон на инглиш ројал ложа? 0110_hahaha Ма јашта. То је све због крви тих краљевских мајки које су биле стрејнџерке. Да су те краљеве рађале неке Милојке или Радојке, да видиш и делија и пијаница. Овако испадоше све неки буди Бог са нама. Швалери, ујединитељи, шта ли већ. А Ацу Обреновића који ожени једну такву српкињицу, масони убише. Па још и њу. Немамо среће са тим краљевима па то ти је. Зато и кажем, са краљем не ваља. Масон је још и верник и верује у Бога, али атеиста....уффф Ima li nekakvih problema sa ateistima? 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука