Јован Чакарески Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 А, па немојте , молим Вас. Ишла је она и у Земунску гимназију. Додуше, мислим само једну годину,али и то је нешто. Вероватно је залутала...Тада се још није полагао пријемни испит па је могла да залута... smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif dada 4chsmu1 dada 0102_laugh http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Октобар 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Е. извините, а што је она нама битна? Што би ми сад распредали о некој искомплексираној промотерки неморала и искривљених вриједности. Дајте неке фине теме. Зато брацо што кад ВСИ напише тему под насловом "Поуке светих отаца цркве" таква тема се у годину дана погледа 40 пута. А када напише тему "Јеца Карлеуша проговорила о томе зашто није верница", тему прочита у року од сат времена 220 људи и тема буде у топу. Па ваљда ће се нека од оних отачких поука, које готово нико не чита, провући кроз коментаре на овим "читаним" темама. Вајдица је, а није ли. Е зато је потребна тема о Јеци, Меци, Цеци и Екрему наравно. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Evgenik Написано Октобар 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Молим вас! Немојте ми Екрема и ову Пикасову слику у исти кош! Човек је бауштелац, отац који прехрањује породицу у "зноју лица свог". Једно честито и искрено биће. То што нема слуха а хоби му је пјевање друга је ствар. У суштини Екрем не сматра себе неким ко треба да диктира моду или да натура визуре свијета. Ова креатура и жива антиреклама за пластичну хирургију буди у мени само најцрње емоције. Једини лијек јесте моћна опција "ignore". dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Е, ако је овај горњи текст написала речена певаљка која је једва завршила средњу дрвнопрерађивачку, онда ћу ја да изедем моји уши, па да немам на шта да метнем наочари кад носим!!! Ма, дајте, људи, јасна је ствар да се неко користи њеним силиконским уснама (с њеним допуштењем, јасно), те да оно ово не би могла да смисли до судњега дне... Ni ja ne bih verovala da je sad nisam slusala u Utisku nedelje, stvarno zena ume da rezonuje dada kada se za nju kaze da ¨to nisu njene reci¨ ili da karleusu neko ¨koristi za promociju¨ te i te svrhe, to upste ne mora da znaci da ona to stvarno ne pise ili da ona to stvarno ne cini i ucestvuje po svojoj volji. manipulisanje sa nekim ili instruisanje uz dubru finansijsku ili drugu vrstu pomoci i koristi, moze ucitniti cudo od coveka, odjedanput vidis kako se u coveku probude neki novi talenti... normalno da gey pokret nebi uzeo bas nekoga ko nebi mogao da iznese tu pricu u scenskom ili medijskom smislu, na bar minimalnom nivou. Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Evgenik Написано Октобар 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 manipulisanje sa nekim ili instruisanje uz dubru finansijsku ili drugu vrstu pomoci i koristi, moze ucitniti cudo od coveka, odjedanput vidis kako se u coveku probude neki novi talenti... normalno da gey pokret nebi uzeo bas nekoga ko nebi mogao da iznese tu pricu u scenskom ili medijskom smislu, na bar minimalnom nivou. Потпис. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suzdrzana Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Карлеуша је добар пример како једна неталентована особа може да буде "славна" на естради и да живи од глупости и скандала. Одузмите јој глупости и скандале и уништићете јој каријеру. A ja opet mislim da isto tako nije fino "izrugivati se", i OVIM rijecima govoriti o BILO KOME ko ne misli isto kao vi...... Zar ne?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зортодокс Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Људи,дошло је време да нам курве причају о Богу, да нам професори и научници ћуте,да се песници крију,... Орфеј се згрозио и бацио своју лиру,... Једном је Цицерон рекао: Благо глувима кад дође време бучних. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Evgenik Написано Октобар 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 A ja opet mislim da isto tako nije fino "izrugivati se", i OVIM rijecima govoriti o BILO KOME ko ne misli isto kao vi...... Zar ne?! И Хитлер не мисли као ми што нас не спријечава да његове ставове "новодемократски" толеришемо. Можда је код брата Александра у питању лични став. Код мене је то ствар професије - жена је са становишта музике као умјетности, музике као науке, музике као духовности, како год - чист промашај. Нема то никакве везе са "осуђивањем". Ја могу да осудим брата или сестру из Цркве и згријешим, али ова пародија на музику је нешто објективно лоше са становишта и естетике и поезије и културе уопште - са сваког могућег аспекта. Могу да се сломим да нађем једну добру страну те "музичке појаве" (не знам ни како да дефинишем ТО), али, једноставно, не иде. Наведите ми једну добру страну рада ЈК и ја вам скинем шешир. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 najgore od svega je što su i doktore,profesore itd. tako vešto izmiksali sa ovim drugima da se dobije jedna velika papazjanija... šta reći... Karleuša- Berdjajev grandovskog živototnog stila... ... situacija je jasna... dobro je da nije počupao neko iz vodovoda,verovano se ne bi kupala do kraja života... ili ne daj Bože ... recimo ošamari je neki ginekolog... bilo kako bilo... i nju očekujem u eshatonu.... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Зато брацо што кад ВСИ напише тему под насловом "Поуке светих отаца цркве" таква тема се у годину дана погледа 40 пута. А када напише тему "Јеца Карлеуша проговорила о томе зашто није верница", тему прочита у року од сат времена 220 људи и тема буде у топу. Па ваљда ће се нека од оних отачких поука, које готово нико не чита, провући кроз коментаре на овим "читаним" темама. Вајдица је, а није ли. Е зато је потребна тема о Јеци, Меци, Цеци и Екрему наравно. sad but true! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
stara srbija Написано Октобар 25, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2010 najgore od svega je što su i doktore,profesore itd. tako vešto izmiksali sa ovim drugima da se dobije jedna velika papazjanija... šta reći... Karleuša- Berdjajev grandovskog živototnog stila... ... situacija je jasna... dobro je da nije počupao neko iz vodovoda,verovano se ne bi kupala do kraja života... ili ne daj Bože ... recimo ošamari je neki ginekolog... bilo kako bilo... i nju očekujem u eshatonu.... A zamisli da ju je počupao plastični hirurg... ... ...ili ne daj bože neka pevaljka Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest srna u izgubljenom raju Написано Октобар 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 25, 2010 bilo kako bilo... i nju očekujem u eshatonu.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 25, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2010 ma ne zna gde je suplja, ovakve teme su za burek forum i nema sta da traze ovde Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Октобар 25, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2010 Dakle, Moj princip je da se strogo uzdrzavam bilo kakvih komentara sto se tice jk! Ali moram priznati da se razvio neki cudan "osecaj" u mom zeludcu kada sam citala ovo! Upala SLAVi u iskusenje... pa je ovog puta to jace od mene! 1. Moram da se slozim sa bratom Evgenikom! Ekrem i jk ne mogu da se porede. Ko je okarakteisao nju kao neuspelu Pikasovu sliku? Lepa ideja. Ali recimo da je pokusaj plagijata Pikasove slike prikladniji izraz. 2. Druga stvar. Jk zivi od bilo kakvih komentara u vezi sa njom. Bili oni dobri ili ne. Dakle to sto ona pise.. Tj lupa kojekakve gluposti (bile one tacne ili ne) samo treba da digne prasinu za njom. Ne znajuci da se prasina dize i kada se konj saplice... Dakle mi smo joj samo napravili reklamu. I slazem se sa ma ne zna gde je suplja, ovakve teme su za burek forum i nema sta da traze ovde Zato nemam vise nikakvih komentaraMeni je samo zao one dece, koji ce da ispastaju zbog greha njihovih roditelja... omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 25, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2010 Карлеуша је добар пример како једна неталентована особа може да буде "славна" на естради и да живи од глупости и скандала. Одузмите јој глупости и скандале и уништићете јој каријеру. A ja opet mislim da isto tako nije fino "izrugivati se", i OVIM rijecima govoriti o BILO KOME ko ne misli isto kao vi...... Zar ne?! Ovo sto je Alexandar napisao je izuzetno pristojno i uzdrzano, sa biranim recima... da ne govorim da je tacno 100%... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука