Jump to content

Јеца Карлеуша проговорила о томе зашто није верница

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 61
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

А, па немојте , молим Вас. Ишла је она и у Земунску гимназију. Додуше, мислим само једну годину,али и то је нешто.

Вероватно је залутала...Тада се још није полагао пријемни испит па је могла да залута...

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

Да тај неки попић који је застрашио за вја вјекова нашу Јецу, није био такав...не би имали неку певачицу која скрнави најсветије хришћанске симболе, не би имали некога ко је гласоговорник педерске шетње, и остало што је Јеца чинила као јавна личност на штету духовну свог народа.

ШББКББ али човек се просто запита.  gringrin

imali bi ne brini. ko stvar moze da poveruje da je njen angazman u ¨ljudskim pravima¨ posledica cupanja za kosu? (ako ga je nekad i bilo)

ps: i ne samo njen angazman, licno znam promotera ovih ¨prava¨ koji jako lepo zivi od svog ¨posla¨ ovaj pardon borbe.

evri na ruke bato.  1000000001010

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Како то изгледа када ти Бог, из само Њему знаних разлога, неда ниједан таланат:

http-~~-//www.zbrka.com/smesni-video-klipovi/karleusa-tihi-ubica-fals.html

пева ко гром из ведрог неба
Подели на овим сајтовима

• Гости

Ма да, треба која није могла да добије више од двојке у средњој зуботехничкој веселе 95, сад преко ноћи пише колумне, паз' да не повјерујем. gringrin

Геј икони је очигледно неки од "другарица" гејева позајмио текст служећи се њеним "ликом и дјелом" јер је знао да ће име "аутора"

подићи много жешћу прашину него да је писао тамо неки wannabe геј шатро-интелектуалац. prstgore

Што би рек'о мој кум: прде метла 1000000001010

Подели на овим сајтовима

Карлеуша је добар пример како једна неталентована особа може да буде "славна" на естради и да живи од глупости и скандала. Одузмите јој глупости и скандале и уништићете јој каријеру.

gringrin

А, па немојте , молим Вас. Ишла је она и у Земунску гимназију. Додуше, мислим само једну годину,али и то је нешто.

1000000001010

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ма да, треба која није могла да добије више од двојке у средњој зуботехничкој веселе 95, сад преко ноћи пише колумне, паз' да не повјерујем. gringrin

Геј икони је очигледно неки од "другарица" гејева позајмио текст служећи се њеним "ликом и дјелом" јер је знао да ће име "аутора"

подићи много жешћу прашину него да је писао тамо неки wannabe геј шатро-интелектуалац. prstgore

Што би рек'о мој кум: прде метла 1000000001010

Мислим да си у праву. Тешко да би Карлеуша била способна за толики интелектуални напор.

Подели на овим сајтовима

Како то изгледа када ти Бог, из само Њему знаних разлога, неда ниједан таланат:

http-~~-//www.zbrka.com/smesni-video-klipovi/karleusa-tihi-ubica-fals.html

Ajoj... 1000000001010

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Е, ако је овај горњи текст написала речена певаљка која је једва завршила средњу дрвнопрерађивачку, онда ћу ја да изедем моји уши, па да немам на шта да метнем наочари кад носим!!!

Ма, дајте, људи, јасна је ствар да се неко користи њеним силиконским уснама (с њеним допуштењем, јасно), те да оно ово не би могла да смисли до судњега дне...

Ni ja ne bih verovala da je sad nisam slusala u Utisku nedelje, stvarno zena ume da rezonuje  kriminalac

Подели на овим сајтовима

• Гости

Е. извините, а што је она нама битна?

Постоји гомила луђака. Одувијек их је било. Недовршених и искомплексираних личности.

Али никад, заиста никад се није придавала пажња њиховим трабуњањима.

Што би ми сад распредали о некој искомплексираној промотерки неморала и искривљених вриједности.

Дајте неке фине теме.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Е, ако је овај горњи текст написала речена певаљка која је једва завршила средњу дрвнопрерађивачку, онда ћу ја да изедем моји уши, па да немам на шта да метнем наочари кад носим!!!

Ма, дајте, људи, јасна је ствар да се неко користи њеним силиконским уснама (с њеним допуштењем, јасно), те да оно ово не би могла да смисли до судњега дне...

Ni ja ne bih verovala da je sad nisam slusala u Utisku nedelje, stvarno zena ume da rezonuje  dada

Слушао сам је и ја, но нисам баш стекао тај утисак.

Подели на овим сајтовима

Е. извините, а што је она нама битна?

Постоји гомила луђака. Одувијек их је било. Недовршених и искомплексираних личности.

Али никад, заиста никад се није придавала пажња њиховим трабуњањима.

Што би ми сад распредали о некој искомплексираној промотерки неморала и искривљених вриједности.

Дајте неке фине теме.

bitna je verovatno zbog toga sto ce ona i njoj slicni ¨angazovani umetnici¨, krojiti tebi i meni, tako sto ce prekrajati granice i rezone sirokih narodnih masa.

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...