Баба Написано Јул 12, 2009 Пријави Подели Написано Јул 12, 2009 Када би постаојала временска машина, у које време би сте волели да одете , да мало гвирнете како је то тамо некада било? Или у ком времену би сте волели да останете? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 12, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јул 12, 2009 Ја бих волео да видим мало наш средњи век , Немањиће, св.Саву, цара Душана, ал брате да се не лажемо небих волео тамо да останем. А волео бих да видим и Србију за неких 150 година, знам да се небих одушеви, чисто сумњам и да би они пре нас 150 година били данас одушевљени Србијом , ал ето. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 13, 2009 Пријави Подели Написано Јул 13, 2009 ja bih otisao da dodirnem Gospodu skute i da mu se poklonim i zahvalim, zeleo bih da ostanem tamo i tad. ucestvovao bih, ne bih posmatrao. nisam siguran da li bih ga prepoznao. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Chevalier Написано Децембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 Ја бих волео да видим мало наш средњи век , Немањиће, св.Саву, цара Душана, ал брате да се не лажемо небих волео тамо да останем. А волео бих да видим и Србију за неких 150 година, знам да се небих одушеви, чисто сумњам и да би они пре нас 150 година били данас одушевљени Србијом , ал ето. Ево, Жељко, само за тебе... 1317_womens Извињавам се што подижем стару тему... http-~~-//www.youtube.com/watch?v=Rs09_M6-HUg ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Децембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 Када би постаојала временска машина, у које време би сте волели да одете , да мало гвирнете како је то тамо некада било? Или у ком времену би сте волели да останете? У 1389 на видовдан са 10 комада БОВ Лазар и 2 јединице 63 падобранске.. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Chevalier Написано Децембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 Боље на Марицу, 1371. 0212_rolleyes ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Chevalier Написано Децембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 Било је и тада добре музике. Елем, мислим да није проблем у једном конкретном периоду. Па да одеш тад и тад, нпр., и да исправиш нешто. Имали смо ми доста аутоголова кроз историју... 0212_rolleyes ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Децембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 Па ако би победили турке..пре би се десио парадокс да имаш више предака...него да ти се деда не оваплоти! Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Децембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 Како се неби родио.. Господ који ми удахуо душу...би свакако исто урадио...можда неби био ово што сам данас... али би свакако постојао као што постојим и данас! Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Децембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 To ne znamo. Možeš da pokušaš, pa da vidimo.. :cheesy: Ali sad bez šale, ako bi otišao u prošlost, morao bi ipak da se držiš istorijskih pravila, dakle ne bi mogao da se pojaviš na kosovoski boj sa par MiG-ovima, tenkovima M-84, mitraljezima i haubicama. Kako, dakle, obezbediti dugotrajnu pobedu a da se ne izmeni istorijski tok, dakle da sve ide svojim vremenom? Fućkanje moralo bi da bude takvo a da se manipulacija ne bi mogla da se primeti. Па ништа... направим генетски модификовани вирус који би само одређену хапло групу циљао! :cheesy: Или светлосним ефектима испрепадам турке и холограмом направим змаја који бљује ватру... 4chsmu1 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Chevalier Написано Децембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 Или се вратиш прво негде нпр 1912., покупиш војводу Мишића. Одведеш га у 1389., да среди ствар. Па га онда вратиш. :cheesy: ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Децембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 Или се вратиш прво негде нпр 1912., покупиш војводу Мишића. Одведеш га у 1389., да среди ствар. Па га онда вратиш. :cheesy:Занимљиво...али мислим да би пре Цара Душана дове..Да не одскаче од околине 4chsmu1 А остао би пар месеци у пројектном бироу Алберта Шпера... :cheesy: Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Chevalier Написано Децембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 Ето видиш, то ти је одлична идеја! То је та прекретница која нам треба! Одеш у децембар 1355., спречиш Ромеје да отрују Душана, и на коњу смо! :cheesy: ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Децембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 Камо среће да може тако нешто али само ти као јединка да си упознат са том могућностима еееее онда бих ишао само унапред неких максимално два дана да знам шта ће се десити и онда правац уплатно место за лото и решиш много проблема :cheesy: . :cheesy: ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Децембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 Ето видиш, то ти је одлична идеја! То је та прекретница која нам треба! Одеш у децембар 1355., спречиш Ромеје да отрују Душана, и на коњу смо! :cheesy: 4chsmu1Још му дам планове Цариграда да неопажен уђе у исти и успостави ред у Ромеји :cheesy: Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука