w.a.mozart Написано Јул 29, 2009 Пријави Подели Написано Јул 29, 2009 imaće,imaće.....ne bih rekao zlo već devijantnost...noramo biti politički korektni... 1312_womens https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0105cheesy.gif ...nego čitam ponovo starca Porfirija i verujte mi da je to jedina knjiga koja mi je zaista realno pokazala kolika je moć molitve za bližnjeg...ali majke mi....slava Gospodu.... klapklap klapklap klapklap Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 29, 2009 Пријави Подели Написано Јул 29, 2009 знате шта ... ми смо у мањини 0205_whistling клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Јул 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 30, 2009 Ево мало о хомосексуалном удружењу Кверија и њиховом односу са Црквом http://www.nasi.org.rs/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 30, 2009 Пријави Подели Написано Јул 30, 2009 ??? ???? ? ?????????????? ???????? ??????? ? ??????? ?????? ?? ?????? http://www.nasi.org.rs/ ?????? ?? ??? ?????,??? ?????? ???? ?? ?????? ?????? ? ???????? ???? ?? ????? ?????? ?? ????????? ????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 30, 2009 Пријави Подели Написано Јул 30, 2009 ma još to nam fali-pa da postanu mučenici....tad im je superiška-imidž zagarantovan pivo 0110_hahaha 0110_hahaha Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Јул 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 30, 2009 ??? ???? ? ?????????????? ???????? ??????? ? ??????? ?????? ?? ?????? http://www.nasi.org.rs/ ?????? ?? ??? ?????,??? ?????? ???? ?? ?????? ?????? ? ???????? ???? ?? ????? ?????? ?? ????????? ????? ?? ?? ??? ??? ????????? ????? ?????, ??? ?? ???? ?????, ???? ??? ?? ?? ????? ??? ?? ??????? ???? ?????? ???????? ?????, ??? ?? ?????? ???????? ???? ????? ???????, ? ???? ???? ??? ?? ??? ?? ?? ???? ????? ??????????. ?????????? ??? ?????? ?? "?????????" ???? ???? ?? ?? ??????, ??? ??? ?? "????????????" ????? ?????? ?????? ?????? ????? ?????????? ??????????. ?? ?? ?? ???????? ?? ????? ?? "??????????" ? ????????? ??? ???? ??????, ??????... ???????, ?? ???? ??? ?? ????? ?? ???????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јул 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 30, 2009 Е баш то заборавих, где су наша права? И ако их сваке године пустите, мало по мало, наћи ћете се пред нерешивим проблемом. Јер човек са таквим наклоностима, може бити девијантан у сваком смислу. А слике говоре све pivo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јул 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 30, 2009 Данашње вести Dragana Vučković, članica organizacionog odbora "Povorke ponosa 2009”, najoštrije osuđuje ove grafite. "Smatramo da ti grafiti samo potvrđuju potrebu za održavanjem Povorke ponosa. Pozivamo sve građane da nam se pridruže 20. septembra i da zajedno pokažemo da je ravnopravnost vrednost koju želimo da istaknemo", kaže Vučkovićeva, kao i da organizacioni odbor najviše pažnje poklanja upravo aspektu bezbednosti, ali i da su svesni rizika. "Istina je da će Povorka ponosa biti skup visokog rizika, ali može biti održana potpuno bezbedno uz dobre preventivne mere policije i njihovo profesionalno postupanje tokom parade, u šta ne sumnjamo", navodi ona. NVO osuđuju grafite Danas je i više nevladinih organizacija iz sektora zaštite ljudskih prava zatražilo od nadležnih organa da hitno ispitaju sve okolnosti ovog slučaja u skladu sa zakonima, pronađu i kazne počinioce i spreče ih u nameri da svoje pretnje sprovedu u delo. U saopštenju se navodi da je grafitima mržnje počinjeno više krivičnih dela, i to: - povreda ravnopravnosti iz člana 128. st. 2. Krivičnog zakonika (KZ); - rasna i druga diskriminacija iz člana 387. KZ; - udruživanje radi vršenja diskriminacije (član 10. Zakona o zabrani diskriminacije); - govor mržnje (član 11. Zakona o zabrani diskriminacije); - uznemiravanje i ponižavajuće postupanje (član 12. Zakona o zabrani diskriminacije);- težak oblik diskriminacije (član 13. tačka 1. i tačka 7. Zakona o zabrani diskriminacije); - diskriminacija na osnovu seksualne orijentacije (član 21. Zakona o zabrani diskriminacije). "Zabrinjava odsustvo adekvatne reakcije nadležnih državnih i gradskih organa, posebno u situaciji kad je u Srbiji najzad usvojen Zakon o zabrani diskriminacije i kad odnos i stepen tolerancije većine prema manjinskim grupama postaje relevantan i kao pokazatelj spremnosti društva da se uključi u svetske i evropske procese i integracije", navodi se u pismu koje je najvišim državnim i gradskim zvaničnicima uputila grupa nevladinih organizacija. Među potpisnicama ovog pisma su Komitet pravnika za ljudska prava, Fond za humanitarno pravo, Beogradski centar za ljudska prava, Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji, Žene u crnom, Gej-strejt alijansa i druge NVO. Већ дижу узбуну низашта pivo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 30, 2009 Пријави Подели Написано Јул 30, 2009 то је управо виктимизација на којој им помажу здушно ... "ми смо жртве" "они нас мрзе" и тако те флоскуле ... мислим да врло паметно раде и мислим да ниједан здрав човек који има породицу, а није верник неће изаћи да подржи ово, али неће ни контра митинг, ако га уопште буде било, пошто не видим неку конкретну организованост по том питању ... а знам да се млади већ организују по фејсбуку да подрже ову грозоту, и то се озбиљно ради на интелектуалном плану, да се покаже како то није нискост већ узвишеност ... ако се нека озбиљна организација не потегне до ове литије смрти, ми смо већ сад изгубили битку, ако не и рат ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јул 30, 2009 Пријави Подели Написано Јул 30, 2009 Ево, ја сам спреман да идем у затвор: ПЕДЕРИ И ЛЕЗБЕЈКЕ СУ БОЛЕСНИЦИ И ЊИХОВА НАСТРАНОСТ НЕ МОЖЕ ДА БУДЕ ПРИХВАЋЕНА КАО НОРМАЛНА!!! Они се позивају на Законе, и ја се позивам на Јеванђеље. Бог је рекао да су огавни и гадни и за мене је то светиња. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 30, 2009 Пријави Подели Написано Јул 30, 2009 смирење спашава, не пркос pivo ал што јес' - јес'. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јул 30, 2009 Пријави Подели Написано Јул 30, 2009 Ево пароле за контра протест. Они кажу ПАРАДА ПОНОСА, а ми ћемо рећи: ЧЕГА СЕ ПАМЕТАН СТИДИ ТИМЕ СЕ БУДАЛА ПОНОСИ. Нема ту смирења брате Медо. Потребна је борба, иначе ће децу да нам трују док се ми будемо смиравали. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јул 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 30, 2009 Тешка дилема...наравно да смо сви увређени, знамо чему нас учи Православље, али смо само људи. pivo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јул 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 30, 2009 ??? ?????? ?? ?????? ???????. ??? ???? ?????? ??????, ? ?? ???? ????: ???? ?? ??????? ????? ???? ?? ?????? ??????. ???? ?? ??????? ????? ????. ???????? ?? ?????, ????? ?? ???? ?? ??? ????? ??? ?? ?? ?????? ?????????. ???? ???? ??????? ??????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јул 30, 2009 Пријави Подели Написано Јул 30, 2009 ??? ?????? ?? ?????? ???????. ??? ???? ?????? ??????, ? ?? ???? ????: ???? ?? ??????? ????? ???? ?? ?????? ??????. ???? ?? ??????? ????? ????. ???????? ?? ?????, ????? ?? ???? ?? ??? ????? ??? ?? ?? ?????? ?????????. pivo Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука