Јаков. Написано Октобар 19, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2010 Ко је одредио да се попови и монаси, цмачу као и муслимани. Без пољубаца у образ, но само онако додиривањем главе и љубљењем ваздуха поред образа. Да ли је то обичајно, као и оно за ношење браде. Тешко да се неко бавио посебно том проблематиком па да је направио неки кодекс. Али ко зна? Зато и питам. Иначе некада срби смарају са тим инсистирањем на цмакању 3 пута у образ. У смислу да је то одлика српства. Одлика српства је крст са три прста, а остало је национални мит. Малограђанско српство да се изразим. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 19, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2010 Pa bolje je tako da im se ne umrse brade Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 19, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2010 Kako sam negde pročitao,u prvim vekovima Hrišćanstva ,je bilo normalno da se Hrišćani ljube u usta! To je bio izraz poštovanja ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Октобар 19, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 19, 2010 Kako sam negde pročitao,u prvim vekovima Hrišćanstva ,je bilo normalno da se Hrišćani ljube u usta! To je bio izraz poštovanja ! Сад се тако љубе мафијаши кад хоће неког да укокају. 0110_hahaha Такозвани пољубац срмти. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 19, 2010 Pa bolje je tako da im se ne umrse brade 4chsmu1 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha :bla: Попут + Иринеја и + Амфилохија , а ту су и + Јоаникије и + Јоаким , најголеме су 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Октобар 19, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2010 Један из наше литургијске заједнице:: Ја: Брате (и крећем у пољубац/поздрав) Тај један: Немој, брате... Ја: Што? Тај један: Па, или да се пољубимо к'о људи, или... А не да се њушимо к'о попови... slava3 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 20, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2010 Kako sam negde pročitao,u prvim vekovima Hrišćanstva ,je bilo normalno da se Hrišćani ljube u usta! To je bio izraz poštovanja ! Сад се тако љубе мафијаши кад хоће неког да укокају. 4chsmu1 Такозвани пољубац срмти. Običaj se još uvek zadržao u Jerusalimu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Октобар 20, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2010 Kako sam negde pročitao,u prvim vekovima Hrišćanstva ,je bilo normalno da se Hrišćani ljube u usta! To je bio izraz poštovanja ! Сад се тако љубе мафијаши кад хоће неког да укокају. bandit Такозвани пољубац срмти. Običaj se još uvek zadržao u Jerusalimu facenew22222222ovo je urnebesno! dobrodosli dobrodosli zru Inace,i kod vlaha je tako,tj.obraz,obraz pa usta...pricao mi drug kako ga je cmakala neka baba crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Октобар 20, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2010 facenew22222222 dobrodosli dobrodosli "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Октобар 20, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 20, 2010 Не видим ништа смешно у томе што се Израелци спрдају са православним свештеником и покојним Арафатом. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Љубичица Написано Октобар 20, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2010 facenew22222222 dobrodosli dobrodosli Kako sam negde pročitao,u prvim vekovima Hrišćanstva ,je bilo normalno da se Hrišćani ljube u usta! To je bio izraz poštovanja ! Сад се тако љубе мафијаши кад хоће неког да укокају. bandit Такозвани пољубац срмти. Običaj se još uvek zadržao u Jerusalimu zruovo je urnebesno! crvenilo bandit smej.gif Inace,i kod vlaha je tako,tj.obraz,obraz pa usta...pricao mi drug kako ga je cmakala neka baba crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Љубичица Написано Октобар 20, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2010 facenew22222222 dobrodosli dobrodosli Тај један: Па, или да се пољубимо к'о људи, или... А не да се њушимо к'о попови... zru Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 20, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 20, 2010 Kako sam negde pročitao,u prvim vekovima Hrišćanstva ,je bilo normalno da se Hrišćani ljube u usta! To je bio izraz poštovanja ! Сад се тако љубе мафијаши кад хоће неког да укокају. leteti Такозвани пољубац срмти. Običaj se još uvek zadržao u Jerusalimu letetiovo je urnebesno! leteti leteti leteti Inace,i kod vlaha je tako,tj.obraz,obraz pa usta...pricao mi drug kako ga je cmakala neka baba leteti leteti leteti leteti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зунзара Написано Октобар 20, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2010 Друговима није сметала брада- "десетооктобарски пољубац" Брежњева и Хонекера... Communist pride Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука