Jump to content

Домаће животиње

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 77
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Evo javljam se ja - trenutno imam 4 ovce - nije neko stado ali  algabacaju. Do kraja mjeseca treba da se ponovimo za kravu i tele.  :cheesy:

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Не спомињи ми  bleh срећа теле је женско што значи остаје у животу. Све сам се молила Богу да буде женско.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

До тада ћу већ нешто да смислим - ваљда  0409_feel, ако ништа поставићу тему на форуму, како да спасим телце. :cheesy:

Не вјерујем да ће тата имати слуха за овај твој приједлог  :cmizdrenje:

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Da li u domaće životinje računate i jednog predivnog pitončeta burmanca.

Mnogo je sladak i voli ljude. Jeste da nije klasična domaća životinja ali kad je kućni ljubimac, mislim da može da prodže.

http://www.youtube.com/watch?v=NTshyheAKYM

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

od mene bravo za temu,Mileva

ja sam odrasla među ovčicama,konjima itd  stadaradim što nisam u nj društvu više

ko nije im'o priliku da živi sa ovim Božijim stvorenjima,kako da kažem...oštećen je za neke vrijednosti,

životinje su...sto puta zaključim,osim krsta,bolje od mene  0212_rolleyes

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

Како је лепа јага! prst ka dole.gif' class='bbc_emoticon' alt='0212_rolleyes' /> Сећам се кад сам била мала и док је деда још могао да држи овце имали смо једно исто овакво јагње које смо морали да држимо унутра и да га хранимо на цуцлу. Мајка га је одбацила, а била је зима и не би снашао сам у обору.

СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...