Милица Написано Новембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 Hm ... sta mi koji ih ne drzimo mozemo o njima posebno da pricamo? Ne bih da miniram temu ... nek se prijavi neko ko ih drzi, pa da vidimo sta se tu dogadja :-) Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 3, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 Evo javljam se ja - trenutno imam 4 ovce - nije neko stado ali algabacaju. Do kraja mjeseca treba da se ponovimo za kravu i tele. :cheesy: Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Новембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 Ooo super :-))) To je lepo :-) samo, ja ne bih bila kod kuce kad dodje na red klanje. uh. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 3, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 Не спомињи ми bleh срећа теле је женско што значи остаје у животу. Све сам се молила Богу да буде женско. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Новембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 Јоој, слатка си скроз. Уф ... а женско ће једном родити и мушко. Онда продаш, па купиш одрађено ... bleh Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 3, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 До тада ћу већ нешто да смислим - ваљда 0409_feel, ако ништа поставићу тему на форуму, како да спасим телце. :cheesy: Не вјерујем да ће тата имати слуха за овај твој приједлог Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Новембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 Da li u domaće životinje računate i jednog predivnog pitončeta burmanca. Mnogo je sladak i voli ljude. Jeste da nije klasična domaća životinja ali kad je kućni ljubimac, mislim da može da prodže. http://www.youtube.com/watch?v=NTshyheAKYM Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rada ex guscije pero Написано Новембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 od mene bravo za temu,Mileva ja sam odrasla među ovčicama,konjima itd stadaradim što nisam u nj društvu više ko nije im'o priliku da živi sa ovim Božijim stvorenjima,kako da kažem...oštećen je za neke vrijednosti, životinje su...sto puta zaključim,osim krsta,bolje od mene 0212_rolleyes Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наца Написано Новембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 Како је лепа јага! prst ka dole.gif' class='bbc_emoticon' alt='0212_rolleyes' /> Сећам се кад сам била мала и док је деда још могао да држи овце имали смо једно исто овакво јагње које смо морали да држимо унутра и да га хранимо на цуцлу. Мајка га је одбацила, а била је зима и не би снашао сам у обору. СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 преслатко јагњенце bendoff Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 http://www.ezadar.hr/repository/image_raw/57667/large/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука