Зорица екс Милева Написано Октобар 18, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2010 Свакодневно конзумирамо разноразне производе које су животињског поријекла, а о домаћим животињама ни ријечи на форуму isus-sinai. Овдје првенствено мислим на њено величанство: Шaлу на страну, сматрам да су домаће животиње, без икаквог права занемарене, не само овдје на форуму, него уопште. Дакле, овдје ћемо причати о чему год ви желите, а да се тиче домаћих животиња. За почетак пар фотографијица: Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 18, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 18, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Октобар 18, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 18, 2010 Ооооооооооооооооооооооо Мартирије - какве greengrin слике! Хвала. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 18, 2010 Ооооооооооооооооооооооо Мартирије - какве слике! Хвала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Октобар 18, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2010 Ова прва слика краве са Милка чоколаде ме подсјети на причу када су дјецу у обданишту у граду питали које је боје крава а они сви углас љубичасте У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 18, 2010 Ова прва слика краве са Милка чоколаде ме подсјети на причу када су дјецу у обданишту у граду питали које је боје крава а они сви углас љубичасте хехехе исто сам и ја чуо од појединих клинаца хехе... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Октобар 29, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 29, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Октобар 29, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 29, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука