Jump to content

Домаће животиње

Оцени ову тему

Препоручена порука

Свакодневно конзумирамо разноразне производе које су животињског поријекла, а о домаћим животињама ни ријечи на форуму  isus-sinai. Овдје првенствено мислим на њено величанство:

Постављена слика

Шaлу на страну, сматрам да су домаће животиње, без икаквог права занемарене, не само овдје на форуму, него уопште. Дакле, овдје ћемо причати о чему год ви желите, а да се тиче домаћих животиња. За почетак пар фотографијица:

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 77
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Ооооооооооооооооооооооо Мартирије - какве  greengrin слике! Хвала. 0405_feel

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Ова прва слика краве са Милка чоколаде ме подсјети на причу када су дјецу у обданишту у граду питали које је боје крава а они сви углас љубичасте  :cmizdrenje:

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ова прва слика краве са Милка чоколаде ме подсјети на причу када су дјецу у обданишту у граду питали које је боје крава а они сви углас љубичасте  :cmizdrenje:

хехехе исто сам и ја чуо од појединих клинаца хехе...
Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
Постављена слика

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...