Mironosica Написано Август 17, 2012 Пријави Подели Написано Август 17, 2012 aceton није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Август 17, 2012 Пријави Подели Написано Август 17, 2012 ОНоматопеЈА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Август 17, 2012 Пријави Подели Написано Август 17, 2012 jauk није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 17, 2012 Пријави Подели Написано Август 17, 2012 Јарост Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 17, 2012 Пријави Подели Написано Август 17, 2012 Укротити Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Август 17, 2012 Пријави Подели Написано Август 17, 2012 tikva није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toncica Написано Август 17, 2012 Пријави Подели Написано Август 17, 2012 Vaga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Август 17, 2012 Пријави Подели Написано Август 17, 2012 gatara није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toncica Написано Август 17, 2012 Пријави Подели Написано Август 17, 2012 Raž Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Август 17, 2012 Пријави Подели Написано Август 17, 2012 ажурирати није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Август 25, 2012 Пријави Подели Написано Август 25, 2012 тих Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pantera Написано Септембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2012 ихтиолог pecanje проучава рибе, иначе у жаргону има значење - женскарош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Септембар 2, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 2, 2012 ОГЛАДНИТИ ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2012 тица клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2012 carica није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука