katja Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 anatema "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 makaze није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 зељанчићи (пита на води са поврћем) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 ćilim није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pink panter Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 imanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 nježnost "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 stub није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pink panter Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 ubrati Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 Тиквеш Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pink panter Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 ešarpa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
katja Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 pantokrator "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pantera Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Орфеј Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Ејми Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pink panter Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 MIOMIRIS Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан К. Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Исток... 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука