Александрида Написано Септембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2011 JARAC ajd sad... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2011 acetisal https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DMK Написано Септембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2011 ACETISAL nesiguran ne znam sta drugo aleks dala si tesku rec Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2011 АЛИ јасно ми је сад да се на енглеском "усисивач" каже "усисивац". Како то нисам знала !??? 0205_whistling 0110_hahaha Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2011 album Давидова је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Септембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2011 LIDO kad ti ja kažem,to je sigurica hahahahahaha... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Септембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2011 ALCHAJMER Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Септембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2011 Čekajte ljudiiiiiii vidite koje greške imamoo ahahahahahahaahhahahaha... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2011 АЛИ јасно ми је сад да се на енглеском "усисивач" каже "усисивац". Како то нисам знала !??? 0205_whistling 0110_hahaha blago vama !!!!!!!!!!! ja kad pisem latinicom nemam Ч vec samo c oprostite i pomjanite Давидова је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Септембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2011 A gde smo stali? algabacaju “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Септембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2011 БОДРУМ Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Септембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2011 Tanjice mi se samo šalimo,oprosti molim te,nismo mislile ništa ozbiljno... Ajte ljudi svi malo da usporimo sa postovima,jer ne vredi ovako da se igra...Nema obaveštenja da li je neko u međuvremenu napisao post,pa najbolje da pravimo male pauze između reči...ja ne znam kako drugačije da igramo ovo.Pravimo greške,sve to mora da se ispravi posle,jer je lančana reakcija... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2011 УМЕТНОСТ Тањичак екс Петријичак, ми смо се само шалиле. Мрзело ме је да размишљам о речи која почиње са АЧ, па сам се "досетила" како да је избегнем. crvenilo Извини ако смо те повредиле нашом шалом Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2011 Tanjice mi se samo šalimo,oprosti molim te,nismo mislile ništa ozbiljno... Ajte ljudi svi malo da usporimo sa postovima,jer ne vredi ovako da se igra...Nema obaveštenja da li je neko u međuvremenu napisao post,pa najbolje da pravimo male pauze između reči...ja ne znam kako drugačije da igramo ovo.Pravimo greške,sve to mora da se ispravi posle,jer je lančana reakcija... :cheesy2: Давидова је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2011 УМЕТНОСТ Тањичак екс Петријичак, ми смо се само шалиле. Мрзело ме је да размишљам о речи која почиње са АЧ, па сам се "досетила" како да је избегнем. crvenilo Извини ако смо те повредиле нашом шалом 0202_238 Давидова је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука