Jump to content

Kaладонт

Оцени ову тему

Препоручена порука

RASPAD  Malopre na beer festu sam videla ima da se kupi ispred nešto kao perika u raznim bojama,čIroki fazon,u svim duginim bojama...htedoh da nam kupim al nisi bila tu da mi akžeš koju boju da ti pribavim  0102_laugh

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

ADRESU ti šaljem,a ti odaberi koju god boju,jer sve mi bojeeeee lepo stojeeee  0102_laugh 0102_laugh 0442_feel Genije breee pa ne može od toga kosa da izraste,još ću i trepavice i obrve tako da izgubim,nemooooj molim teee  dada :bla: prstgore :bla:

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

ADRESU ti šaljem,a ti odaberi koju god boju,jer sve mi bojeeeee lepo stojeeee  0102_laugh 0102_laugh 0442_feel Genije breee pa ne može od toga kosa da izraste,još ću i trepavice i obtve tako da izgubim,nemooooj molim teee  1405_love :bla: prstgore :bla:

SUŠTA istina  prstgore :bla:

dada

Подели на овим сајтовима

TAČNO  tako.Adresu imam dakle zelena bi ti savršeno stajala ja sam meni kupila narandžastu da pokrijem ovu crnu ćubu a i uz metlu mi se slaže  0102_laugh

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

OŽEŽI  pa na autobus pravac kod mene  0102_laugh

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...