Драган Јашић Написано Новембар 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 ТИТАНИК ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pantera Написано Новембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 Ikar Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Новембар 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 АРМАТУРА ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Новембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 raskovnik Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Pavic Написано Новембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 ikarbus Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Новембар 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 УСТАНАК ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Pavic Написано Новембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 uskočiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Новембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 usisnik Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 nova rec trosed није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Новембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 Bus (plus) sHa_sarcasticlol "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 Bus plus .mislise. rec je trosed није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Новембар 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 ЕДИП (комплекс) ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Новембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 Иперит Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Италија . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука