Јадранка-Дервента Написано Октобар 29, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2012 савршено Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Октобар 29, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2012 НОСФЕРАТУ Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 29, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2012 тутанкамон Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Октобар 29, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2012 ОНТАРИО Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 29, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2012 ионако Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Октобар 29, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2012 КОЛТ Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Октобар 29, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2012 Нова реч--- ХЛЕБ Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Boba Написано Октобар 29, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2012 ebonovina Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Октобар 29, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2012 НАУМ Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 29, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2012 умеће Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Октобар 29, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2012 ЋЕРАМИДА Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Октобар 30, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2012 ДАРКВУД даб ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pantera Написано Октобар 30, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2012 udica Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Октобар 30, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2012 Царица . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 30, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2012 Цакана Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука