Toncica Написано Август 16, 2012 Пријави Подели Написано Август 16, 2012 maslina Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Август 16, 2012 Пријави Подели Написано Август 16, 2012 NABOR Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toncica Написано Август 16, 2012 Пријави Подели Написано Август 16, 2012 oranje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Август 16, 2012 Пријави Подели Написано Август 16, 2012 NJEGOŠ Ćao Tončice dobrodošla na ŽRU Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Август 16, 2012 Пријави Подели Написано Август 16, 2012 On 16. 8. 2012. at 19:46, mlnrakic рече Последња реч је била водитељ, ако нисте видели... Pa verovatno da čovek nije znao reč na ELJ i ubacio novu, ne vidim u čemu je problem. Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toncica Написано Август 16, 2012 Пријави Подели Написано Август 16, 2012 Hvala Александрида Fin je osjecaj kad te neko pozdravi. .smesko.Moja greska -ja sam krenula od idemo.Pocetnicka, nadam se da ih vise necu praviti. Osinuti Александрида је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Август 16, 2012 Пријави Подели Написано Август 16, 2012 тип добродошла! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Август 16, 2012 Пријави Подели Написано Август 16, 2012 On 16. 8. 2012. at 19:51, Toncica рече Hvala Александрида Fin je osjecaj kad te neko pozdravi. .smesko.Moja greska -ja sam krenula od idemo.Pocetnicka, nadam se da ih vise necu praviti. Osinuti Ma opušteno, ne moramo ovde bar da se držimo krutih pravila, ovo je samo igra IPON Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 16, 2012 Пријави Подели Написано Август 16, 2012 On 16. 8. 2012. at 19:50, Александрида рече problem Па који је онда смисао игре... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Август 16, 2012 Пријави Подели Написано Август 16, 2012 On 16. 8. 2012. at 19:55, mlnrakic рече Па који је онда смисао игре... Šala, razbibriga, druženje, živa opuštencija Ajmo dalje sa rečima... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 16, 2012 Пријави Подели Написано Август 16, 2012 Оштрач Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 16, 2012 Пријави Подели Написано Август 16, 2012 Ономад, пардон Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toncica Написано Август 16, 2012 Пријави Подели Написано Август 16, 2012 Ja nisam umjela da krenem od voditelj, prastaj brate. Ako neko zna, neka krene. sve sto mi je palo napamet bila je eljda, ali to nije ispravno. Prastajte. Pocnite opet. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Август 16, 2012 Пријави Подели Написано Август 16, 2012 mlnrakic, beše IPON poslednja reč, ne znam odakle ti OŠ Namerno ili... Izvini i ti, kasno sam videla ispravku Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 16, 2012 Пријави Подели Написано Август 16, 2012 On 16. 8. 2012. at 19:59, Toncica рече Ja nisam umjela da krenem od voditelj, prastaj brate Јој брате... Ма није битно, само сам се шалио... Јој... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука