Mironosica Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 ljaga није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
katja Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 galeb "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 ebonovina није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 naleteti http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 tisina 1127_battle ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 narav није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pantera Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 авлија Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 jauk није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
katja Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 ukroćena (goropad!.. ne odolih.. :lol: ) "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 nalik није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 Иконопис Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pantera Написано Април 10, 2012 Пријави Подели Написано Април 10, 2012 историографија Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Април 10, 2012 Пријави Подели Написано Април 10, 2012 jablan није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pantera Написано Април 10, 2012 Пријави Подели Написано Април 10, 2012 антиоксиданси Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Април 10, 2012 Пријави Подели Написано Април 10, 2012 simetrija није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука