Будимир Лазић Написано Октобар 9, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2010 Већ нешто више од годину дана пратим видео канал владике Лазара Пухала на Јутјубу и одушевљен сам како владика резонује о разним питањима еклисиолошке, антрополошке и догматске природе. Ово је један новији видео који говори о томе зашто људи, а нарочито млади, све ређе иду у цркву, и шта чинити по том питању. Гостовање на једној канадској телевизији. Тема религија и морал - A concept of God that does not promote violence. A CONCEPT OF GOD THAT DOES NOT PROMOTE VIOLENCE Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 9, 2010 Штета што нема нешто преведено! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Октобар 9, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2010 Da,šteta.Posebno sam o ocu Lazaru Puhalu dosta toga čuo u zadnje vrijeme.Je li ko čitao njegove knjige?Ne vjerujem da su prevedene kod nas.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 9, 2010 Архиепископ отавски Лазар Пухало ( по пореклу србин ) је умировљени владика Америчке Православне Цркве у Канади . Његово је седиште у манастиру Нови Острог , његова задужбина! http://www.oca.org/HSindex.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 9, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2010 Већ нешто више од годину дана пратим видео канал владике Лазара Пухала на Јутјубу и одушевљен сам како владика резонује о разним питањима еклисиолошке, антрополошке и догматске природе.видиш, и ја пратим тај канал, али нисам ни знао да је то он.иначе, ова прва беседа му је одлична, поготово што позива на причешће а не одбија вернике 0442_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 9, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2010 у овом другом ми се свиђа како је поставио моралност НАСПРАМ вере, као јуридички концепт осуде smej.gif nasznak12 slava3 као и одично објашњење иконографије 0442_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Октобар 9, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2010 Pozivam vas da ko ima youtube nalog da se slobodno javi o.Lazaru.Ja sam mu poslao poruku,čak i sa nekim linkovima,zamolivši ga da mi protumači neke djelove sa jedanog sajta gdje se pogrešno interpretira sveto pismo i javio mi se u roku 20 minuta (na srpskom me pozdravio) i rekao da će napraviti broadcasting sa tom temom. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 10, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 то је баш лепо од њега stadaradim 0442_feel 0102_laugh клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
C.A._R.I.A. Написано Октобар 12, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2010 Pozivam vas da ko ima youtube nalog da se slobodno javi o.Lazaru.Ja sam mu poslao poruku,čak i sa nekim linkovima,zamolivši ga da mi protumači neke djelove sa jedanog sajta gdje se pogrešno interpretira sveto pismo i javio mi se u roku 20 minuta (na srpskom me pozdravio) i rekao da će napraviti broadcasting sa tom temom. Да нисам нешто погрешно урадио ? Ја сам се јавио о.Лазару,не прихвата ме за пријатеља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 14, 2011 Пријави Подели Написано Август 14, 2011 veoma dobri klipovi,super kanal... definitnjaka ih treba prevesti... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 15, 2011 Пријави Подели Написано Август 15, 2011 овај канал је такође супер 0442_feel http://www.youtube.com/user/davidpwithun клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Будимир Лазић Написано Октобар 18, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 18, 2011 овај канал је такође супер prstgore http://www.youtube.c...er/davidpwithun Давид је одличан! Поред видео канала има и свој блог http://www.piousfabrications.com/. Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука