Jump to content

Ново из филмске продукције

Оцени ову тему

Препоручена порука

Đuričko se ušemio sa Pitom i Anđom kada su snimali onaj ratni film u Budimpešti. 

Neće biti neobično videti ga u još mnogim stranim blokbasterima, ali naravno samo u ulozi taksista, konobara, policajaca, emigranata... 

Najveći domet u filmskoj industriji vani, napravio je pokojni Bekim Fehmiu, i niko mu neće ni prismrdeti još dugo. 

Naravno Karla Maldena i Dekstera ne računam. Oni su ipak američki srbi. 

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Он и Која, нако зомбирани и сцена иде вако:

Зомби Која прилази зомби Ђуричку грли га и љуби три пута а затим му каже:

- Срећан прајд домаћине!

А Ђуричко одговара:

- Ваистину прајд кумашине!

Подели на овим сајтовима

Нлцпх, препоручи ми молим те неке добре данске филмове, верујем да има добрих за које нисам имао прилику да чујем. :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Нлцпх, препоручи ми молим те неке добре данске филмове, верујем да има добрих за које нисам имао прилику да чујем. :)

Највише гледам трајлере, па који ми се свиди гледам :)

имам добрих, али сад не могу наћи са преводом на енгл. да би разумео,

ево један најновији "Стрелац 2013", без превода, па ћу поставити више ако пронађем  са преводом.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Највише гледам трајлере, па који ми се свиди гледам :)

имам добрих, али сад не могу наћи са преводом на енгл. да би разумео,

ево један најновији "Стрелац 2013", без превода, па ћу поставити више ако пронађем  са преводом.

Хвала! :)

"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

@,

погледаћу кад стигнем, надам се ускоро, па јављам утиске. :)

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...