Баба Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Ti si izgleda stvarno postao liberal Слободу ценим више од живота. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Đuričko se ušemio sa Pitom i Anđom kada su snimali onaj ratni film u Budimpešti. Neće biti neobično videti ga u još mnogim stranim blokbasterima, ali naravno samo u ulozi taksista, konobara, policajaca, emigranata... Najveći domet u filmskoj industriji vani, napravio je pokojni Bekim Fehmiu, i niko mu neće ni prismrdeti još dugo. Naravno Karla Maldena i Dekstera ne računam. Oni su ipak američki srbi. Баба and sqny је реаговао/ла на ово 2 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Следећа сцена у којој очекујем Ђуричка је да глуми зомбираног геј активисту у Кремљу. Милан М., С.И., Јаков. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Он и Која, нако зомбирани и сцена иде вако: Зомби Која прилази зомби Ђуричку грли га и љуби три пута а затим му каже: - Срећан прајд домаћине! А Ђуричко одговара: - Ваистину прајд кумашине! Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=3tFOK4Jc6Lo drvce and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2013 DYNABLASTER and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2013 DYNABLASTER and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2013 Биљана and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Септембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2013 Нлцпх, препоручи ми молим те неке добре данске филмове, верујем да има добрих за које нисам имао прилику да чујем. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2013 Нлцпх, препоручи ми молим те неке добре данске филмове, верујем да има добрих за које нисам имао прилику да чујем. Највише гледам трајлере, па који ми се свиди гледам имам добрих, али сад не могу наћи са преводом на енгл. да би разумео, ево један најновији "Стрелац 2013", без превода, па ћу поставити више ако пронађем са преводом. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Септембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2013 Највише гледам трајлере, па који ми се свиди гледам имам добрих, али сад не могу наћи са преводом на енгл. да би разумео, ево један најновији "Стрелац 2013", без превода, па ћу поставити више ако пронађем са преводом. Хвала! Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2013 Хвала! 2008 година, добар филм 2009 Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Септембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2013 @, погледаћу кад стигнем, надам се ускоро, па јављам утиске. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Још један дански филм Kvinden i buret (2013) премијера 03.10.2013.Инструктор: Mikkel Nørgaard. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 Баба and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука