Jump to content

Моје фотографије

Оцени ову тему

Guest Настасија

Препоручена порука

• Одговори 731
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

a nagrade, poeni?  crvenilo.gif' class='bbc_emoticon' alt='0202_238' />

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

a nagrade, poeni?  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0202_238' />

bi?e sve,nema frke....doduše,za nagrade nisam siguran... crvenilo

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

to moze samo jos do kraja ove nedelje  crvenilo.gif' class='bbc_emoticon' alt='0202_238' />

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Ускоро планирам да направим одабир најбољих фотки са одређеном тематиком, и биће постављене и на насловној сајта, а измислићемо и неке награде.

Имам идеју за прву награду:

1 и једина награда ће бити да победника потапшемо по рамену и помилујемо по коси  0202_238 (ако није ђелав), и да га одређени члан комисије уштине са средњим прстом и кажипрстом за образ са речима: Буци, буци...

2. утешна награда  може бити благи наклон ка утешном победнику.

Од кога је, много је.

Подели на овим сајтовима

?????? ???????? ?? ???????? ?????? ???????? ????? ?? ????????? ?????????, ? ???? ?????????? ? ?? ????????? ?????, ? ??????????? ? ???? ???????.

???? ????? ?? ???? ???????:

1 ? ?????? ??????? ?? ???? ?? ????????? ????????? ?? ?????? ? ?????????? ?? ????  0202_238 (??? ???? ?????), ? ?? ?? ???????? ???? ???????? ?????? ?? ??????? ?????? ? ?????????? ?? ????? ?? ??????: ????, ????...

2. ?????? ???????  ???? ???? ????? ?????? ?? ??????? ?????????.

?? ???? ??, ????? ??.

?????? ??? ??????? ???? ?? ??????...
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...