Гости Guest Настасија Написано Новембар 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 22, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2009 ?? ? ??? ?????? ?? ??????? ?? ??????? ???????? ?????? 0202_238 ??????? ????? !!! dada klapklap клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2009 medo,da otvorimo 2 teme...1 za fotke drugu za glasove Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Настасија Написано Новембар 23, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 23, 2009 medo,da otvorimo 2 teme...1 za fotke drugu za glasove ????, ?? ?? ?? ?? ?????? ??????? ??????? ??????????? ( ??????? ). ??????, ?? ????? ???? 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2009 u redu je dada Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2009 a koja je tema, propozicije za autorsku fotku? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2009 u toku je dogovor...biće uskoro 0202_238 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2009 baka na liturgiji............. Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2009 a nagrade, poeni? crvenilo.gif' class='bbc_emoticon' alt='0202_238' /> "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2009 evo i nagrade.......... radni naziv- nakon liturgije Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2009 a nagrade, poeni? https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0202_238' /> bi?e sve,nema frke....doduše,za nagrade nisam siguran... crvenilo Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2009 to moze samo jos do kraja ove nedelje crvenilo.gif' class='bbc_emoticon' alt='0202_238' /> "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 23, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 23, 2009 Ускоро планирам да направим одабир најбољих фотки са одређеном тематиком, и биће постављене и на насловној сајта, а измислићемо и неке награде. Имам идеју за прву награду: 1 и једина награда ће бити да победника потапшемо по рамену и помилујемо по коси 0202_238 (ако није ђелав), и да га одређени члан комисије уштине са средњим прстом и кажипрстом за образ са речима: Буци, буци... 2. утешна награда може бити благи наклон ка утешном победнику. Од кога је, много је. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 23, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 23, 2009 evo i nagrade.......... radni naziv- nakon liturgije ?? ???? ? ???????, ???? ???????? (??? ?? ?????) ? ???? ????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2009 ?????? ???????? ?? ???????? ?????? ???????? ????? ?? ????????? ?????????, ? ???? ?????????? ? ?? ????????? ?????, ? ??????????? ? ???? ???????. ???? ????? ?? ???? ???????: 1 ? ?????? ??????? ?? ???? ?? ????????? ????????? ?? ?????? ? ?????????? ?? ???? 0202_238 (??? ???? ?????), ? ?? ?? ???????? ???? ???????? ?????? ?? ??????? ?????? ? ?????????? ?? ????? ?? ??????: ????, ????... 2. ?????? ??????? ???? ???? ????? ?????? ?? ??????? ?????????. ?? ???? ??, ????? ??. ?????? ??? ??????? ???? ?? ??????... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука