Гости Guest о. Агапије Написано Октобар 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 Супер тема оче! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Октобар 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Октобар 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Октобар 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 Да нам Христос буде мера свега- Архимандрит Софроније (Сахаров)https://www.pouke.org/news.php?do=view&id=3826&cid=0 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Октобар 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 Пошто је о. Иван покренуо ову изврсну тему о о.Софронију у фотографијама ко би желео од чланова да одавде поскида слике св. Јустина и да отвори нову тему о св. Јустину и да их постави на наш форум? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 4, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 Пошто је о. Иван покренуо ову изврсну тему о о.Софронију у фотографијама ко би желео од чланова да одавде поскида слике св. Јустина и да отвори нову тему о св. Јустину и да их постави у на наш форум? Нема ни Мартирија ни Управде, штета баш... shuntavilo2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 Није проблем , могу и ја ако већ неко ти није урадио пре мене?! Био сам одсутан и нисам одмах видео ову поруку,тј.тему! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Октобар 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 Није проблем , могу и ја ако већ неко ти није урадио пре мене?! Био сам одсутан и нисам одмах видео ову поруку,тј.тему! Може брате, уради ти. Постави у форум светитељи, где се налази и ова тема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука