Гости Guest о. Агапије Написано Октобар 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 4, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 Лепо, хвала му, али, да ли признају његове колеге, независну Македонију? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 4, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 "Моја реакција је ова: не признајем независно Косово." Свака част православни брате! klapklap klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 4, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 Pavel Chernev, Right wing MP of Bulgaria, shows his disagreement with Bulgarian Government decision to recognize so called Independent Kosovo. то сам нашао на тјубу као објашњење клипа. иначе, баш јефтин политички поен. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 4, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 Па није баш јефтин поен, за такве ствари се данас у ЕУ иде на суд: http://www.bostonherald.com/news/international/europe/view/20101004dutch_politician_geert_wilders_on_trial_on_hate_speech_charges/srvc=home&position=recent И одма` си "right wing" тј. "негативац"... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Октобар 4, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 Ех, да је овај господин председник бугарске владе било би добро! klapklap http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 4, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 Па није баш јефтин поен, за такве ствари се данас у ЕУ иде на суд: http://www.bostonherald.com/news/international/europe/view/20101004dutch_politician_geert_wilders_on_trial_on_hate_speech_charges/srvc=home&position=recent И одма` си "right wing" тј. "негативац"... јок, а left wing комунисти нису klapklap клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Октобар 7, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2010 Не залећите се, Бугарин је то.... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Октобар 7, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2010 2004 године у Сунчевом Брегу у Бугарској смо моја два друга и ја цепали њихове територијалне карте на којима су границе Бугарске све до Ниша... Не верујем им ништа; Православни брат, а његов деда нас клао... Та ман'те се људи И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Октобар 7, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2010 2004 године у Сунчевом Брегу у Бугарској смо моја два друга и ја цепали њихове територијалне карте на којима су границе Бугарске све до Ниша... Не верујем им ништа; Православни брат, а његов деда нас клао... Та ман'те се људи facenew22222222Sto jes jes,baba mi pricala... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука