Eniz Написано Октобар 3, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2010 E ovako: Povodom inauguracije vašeg patrijarha(neznam mu ime) srdačne čestitke od mene kao muslimana, njemu a i vama, nadajući se i moleći Boga da on bude faktor mira i faktor stabilnosti na ovom našim buretom baruta(Balkanu), i nadam se da će biti odgovoran pastir stada kojeg čuva i da će ga voditi na pravi put.Očekujem da će uz njegove savjete ono najkvalitetnije kod srpskog naroda biti najizražajnije, a ona druga strana ono ružno koje svaki čovjek ima biti uništeno i iskorijenjeno za sva vremena. ;) t4431 t4431 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 3, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2010 нем тудом наслов? иначе фала ви још једаред. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 3, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2010 Хвала и часним муслиманима што су са нама, делећи и зло и добро. Данас је у Пећкој патријаршији била присутна вискока исламска делагација на челу са годподином Зилкићем. Док је таквих људи не треба да бринемо за наше међусобне односе. Хвала вам добри људи и живели, на добро вам се враћало. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 4, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 хвала брате, да ти се добром врати isus-sinai клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kajaa Написано Октобар 4, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 dada,Divno--.. smil41cb5615a0b72.gif grouphug oleeeee Cetitam...i ja sam jucer,celu Liturgiju gledala preko TV...Svidjalo mi se jako-Slavlje i zajednistvo.. :) dada Cetitka Patriarhu Ireneju I.i Pravoslavnoj Crkvi .i zru...clanovima.. klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Evgenik Написано Октобар 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 Хвала брате! Ко се умије веселити туђом радошћу тај је истински следбеник Бога! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 4, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 хвала и теби кајо! :drugarstvo: isus-sinai посреди нас algabacaju клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Октобар 4, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 Moje čestitke, lepo dostojanstveno, uživao sam u liturgiji, kod nas je bio sumoran i oblačan dan a u Peći lepo i sunčano. Nek Bog poživi vašeg patrijaha i neka vas vodi svetosavskim putem Bogu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 4, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 хвала и теби Завиша, bendoff посреди нас 1000000001010 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука