Booba Написано Октобар 3, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2010 Јел` Григорије рођен пре времена или постоји још неки проблем? Мада ни ово није мали проблем. Јунаци су наша чеда, дај Боже да изгура и избори се Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Љубичица Написано Октобар 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 Мислим да је на вријеме рођен. Иначе, велики бебан - близу 5 кила. помилуј, Bogorodicaaaaaa спаси Григорија. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vlatka Написано Октобар 4, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 Molim ti se Gospode pomozi malom Grigoriju da ozdravi. Sveta Bogorodice pomozi malom Grigoriju da ozdravi, molli ti se. Bogorodicaaaaaa "Невоља је било и биваће, људи и нељуди је бивало и биваће. Околности не зависе увијек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди то од нас зависи." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Љубичица Написано Октобар 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 Не знам у чему је био проблем, а не бих родитеље бебине да оптерећујем питањима. Рећи ће сами кад за то дође вријеме. Моја докторица, гинеколог, рекла ми је да је сваки порођај прича за себе и да чак и она, иако има много година искуства, стрепи пред сваки порођај. То ми је говорила кад сам била трудна. Мада, своју бебу сам родила прилично лако, за 5-10 минута, хвала . Јел` Григорије рођен пре времена или постоји још неки проблем? Мада ни ово није мали проблем. Јунаци су наша чеда, дај Боже да изгура и избори се И да - ако желиш да разговарамо о мом искуству са бебом, чујемо се на пп. klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jadranka1 Написано Октобар 4, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 Veliki bebac,izborice se on,dace Bog.I moj JE bio blizu Grigorija po masi,isto u inkubatoru jer nije bas dobro disao i stenjao je,ali brzo je proslo i to ,hvala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Љубичица Написано Октобар 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 crvenilo Veliki bebac,izborice se on,dace Bog.I moj JE bio blizu Grigorija po masi,isto u inkubatoru jer nije bas dobro disao i stenjao je,ali brzo je proslo i to ,hvala :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Љубичица Написано Октобар 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 Григорије више није у инкубатору. Стање му се побољшава. Хвала вам што помињете душицу. Молите се и даље за малог, храброг Григорија. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Октобар 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 Григорије више није у инкубатору. Стање му се побољшава. Хвала вам што помињете душицу. Молите се и даље за малог, храброг Григорија. dada Малени, хајде још мало. Господе, подари малом Григорију снаге да издржи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Љубичица Написано Октобар 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 :bla: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 4, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 Григорије више није у инкубатору. Стање му се побољшава. Хвала вам што помињете душицу. Молите се и даље за малог, храброг Григорија. 319.gif :bla: zru klapklap 319.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sleki Написано Октобар 4, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 Григорије више није у инкубатору. Стање му се побољшава. Хвала вам што помињете душицу. Молите се и даље за малог, храброг Григорија. 1000000001010 mashalasmajli slava3 Коњ се спрема за дан боја, али је у Господа спасење (Приче Сол. 27, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 4, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 Григорије више није у инкубатору. Стање му се побољшава. Хвала вам што помињете душицу. Молите се и даље за малог, храброг Григорија. slava3 Напред Григорије,уз помоћ Божију и Пресвете Богомајке, бићеш и ти ускоро у мамином наручју, јуначино! 0442_feel 0442_feel 0442_feel Помози му isus-sinai и Пресвета Мајчице,Мила Наша Bogorodicaaaaaa , Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Љубичица Написано Октобар 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 АМИН! klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jadranka1 Написано Октобар 4, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 Sad da navali da sisa,malac jedan...Hvala Gospodu kad se izvukao!Prvo,pa odmah u borbu,nego sta! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 Григорије више није у инкубатору. Стање му се побољшава. Хвала вам што помињете душицу. Молите се и даље за малог, храброг Григорија. slava3 Напред Григорије,уз помоћ Божију и Пресвете Богомајке, бићеш и ти ускоро у мамином наручју, јуначино! 0442_feel 0442_feel 0442_feel Помози му isus-sinai и Пресвета Мајчице,Мила Наша Bogorodicaaaaaa , amin-nas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука