Гости Guest Написано Април 27, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 27, 2011 Hvala sekana , hvala :drugarstvo: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 poklon rodjendan Marti gringrin.gif' class='bbc_emoticon' alt='0205_whistling' /> omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 27, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 27, 2011 0212_rolleyes Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Cestitam nasoj dragoj Aleksandridi cetvorogodisnjicu krstenja.. Draga moja sve najlepse... bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Cestitam nasoj dragoj Aleksandridi cetvorogodisnjicu krstenja.. Draga moja sve najlepse... bliss jeeee 0442_feel bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee crvenilo crvenilo crvenilo HVAAAAAALAAAAA PUUUNOOOOOOO bliss jeeee 1405_love Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 11, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 ČESTITAM TI SEKANA , ŽIVA I ZDRAVA MI BILA NA MNOGAJA LJETA! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 ČESTITAM TI SEKANA , ŽIVA I ZDRAVA MI BILA NA MNOGAJA LJETA! HVALA VAM MOJI DRUGARI, NAJBOLJI STE NA SVETU bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee nemoj postidecemo se... bliss jeeee omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 bliss jeeee 0442_feel 1405_love crvenilo nemoj postidecemo se... bliss jeeee Pa to je istina,nema stid no no... bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Честитам! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Честитам! Ej Malinče,hvala ti puuuunoooo bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Cestitam nasoj dragoj Aleksandridi cetvorogodisnjicu krstenja.. Draga moja sve najlepse... 1405_love crvenilo bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee crvenilo bliss jeeee bliss jeeee 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Cestitam nasoj dragoj Aleksandridi cetvorogodisnjicu krstenja.. Draga moja sve najlepse... crvenilo crvenilo bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee slava3 0442_feel 1405_love crvenilo bliss jeeee vaistinu Hvala Nina od srca bliss jeeee 1405_love Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee Dido bliss jeeee Znaš! bliss jeeee “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 crvenilo crvenilo crvenilo Dido bliss jeeee Znaš! bliss jeeee Naravno... 1405_love 0442_feel bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука