Jump to content

Да ли се оваква монашка прича може прихватити

Оцени ову тему

Препоручена порука

Za izjavu monaha Nikolaja o ringli ja sam shvatila da on govori o vremenu kad Antihrist sedne da vlada. Tada ce hriscani biti progonjeni, a posto ce se znati koji su jer ce "brat brata izdati" a jos su pritom zavedeni u sve registre, stoga ce verovatno biti potrebno ukloniti kozu sa prsta da se ne bi mogli identifikovati po otisku. nesto tako ja tumacim ovaj njegov govor.

Или, Или, лама савахтани !

Подели на овим сајтовима

Цитат

Za izjavu monaha Nikolaja o ringli ja sam shvatila da on govori o vremenu kad Antihrist sedne da vlada. Tada ce hriscani biti progonjeni, a posto ce se znati koji su jer ce "brat brata izdati" a jos su pritom zavedeni u sve registre, stoga ce verovatno biti potrebno ukloniti kozu sa prsta da se ne bi mogli identifikovati po otisku. nesto tako ja tumacim ovaj njegov govor.

Све је он лепо рекао,све је то тачно.Али ово да неко ставља прст на ринглу???Па отисак прста је увек исти,можеш да пржиш 10 пута прсте.Сасвим је лудо мислити да можеш да истераш мрачне силе,а унесеш Божији дух преко рингле?

Али требамо да га разумемо.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Da ponovim jos jedared on je ovo za ringlu rekao zato sto smatra da se cstavljanjem prsta na biometrijski

skener urezuje zig zveri. Ono sto uci Sveto pismo i Sveti oci da posle primanja ziga nema pokajanja i onda

je sve uzalud pa i ruku da odseces

Potpuno se slazem sa tobom da posle primanja ziga nema pokajanja, tim cinom ce se covek svesno odreci Hrista i nece moci reci "nisam znao". Iskreno receno pomislila da je monah Nikolaj mislio na brisanje otiska, makar i privremeno.

Или, Или, лама савахтани !

Подели на овим сајтовима

nece to ici tako, taj ko primi zig bice svestan sta prima

(osim ako ne procita ono sitnim ili nevidljivim slovima na dnu ugovora smej.gif )

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Црквена историја нас учи да су се током гоњења хришћана у 4. веку образовала  4. степена издајника вере, тј. Христа. Црква их заједнички зове: Пали, пептокотес, lapsi.

По чему су се они разликовали?

Први су се дали навести да жртвују боговима, други се дадоше наговорити да бар тамјана принесу боговима, трећи имућнији или који су били у милости код царских чиновника добише новцем или из милости потврде, да су одговорили царском налогу, тј. да су жртвовали боговима, иако то нису учинили, и четврти записнички изјавише да нису Хришћани.

Ови први који се дадоше навести да жртвују боговима, назваше латински sacrificati, оне који посипаше боговима тамјан thurificati, оне који су израдили себи потврде да су жртвовали, а нису, libelatici, а оне, који су при преслушању записнички изјавили, да нису Хришћани назваше acta facientes. Таквих слабих у вери било је веома много, особито у Африци, одакле и потичу латински називи, којима се означавају. Хришћанство их је све заједно без изузетка назвало пали, пептокотес, lapsi, и Црква их је после гоњења позвала на покајање, и то на тим строжије покајање, што је веће било одрицање; најстрожије се поступало са sacrificati-ма i thuruficati–ма, блаже са libelatici –ма и са acta facientes–има.

Нису ли ови последњи слични нашим суграђанима и суграђанкама који ће ради хедонизма или из незнања, без задршке да ставе свој потпис на идентификациони број!?

Треба знати једно: одрицање је увек одрицање, само се времена и методи одрицања прилагођавају човеку а суштина остаје иста. То је добро познати сатански метод. А незнање не оправдава. Ко није знао и сагрешио је биће бијен мало а ко зна и прекрши биће бијен пуно – упозорава Спаситељ. Онима који олако пружају руке ка овим документима једно бијење не гине, ако се наравно не покају као acta facientes.

Mitropolit Milivoje

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

.mislise.

A sto si ovde postavio ove klipove? Trebalo je u temu o nauci...

Zato sto ce po ocu Nikolaju pako da bude na dve usijane planete a to su Jupiter i Venera

вероватно је следеће да упосли астронома да пронађе Рај  :cheesy: prstgore 0110_hahaha 0110_hahaha
Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Je l su tebe zigosali? Nesto se mnogo vrpoljis, pa mi se sve cini da jesu. I ako jesu, sta si uradio povodom toga?

Jesu 2009 sam uzeo novi pasos, pa sam prosle godine sa njim isprobao pec

леп пример испирања мозга  :cheesy: prstgore 0110_hahaha 0110_hahaha .mislise. joooj

Подели на овим сајтовима

Цитат

Marko se istripovao i to malo vise, pasos mozes da bacis a ako dodje do cipovanja ljudi i cip mozes da izvadis, tako da ne pije vodu to sto prica o nekom klanjanju i obozavanju satane, jedno je nositi papir ili chip pa se osloboditi toga a drugo je klanjanje i obozavanje satane, nek razgranici prvo ta dva pojma pa onda moze da deli ljudima savete jer on za sada ne zna/ne vidi osnovno, tj pohisteriso se, a i tebe je uvuko u histeriju

i ne boj se nije ti telo posle oslobadjanja od toga "okaljano" telo je samo telo, i zna se za sta sluzi, al ni to ne zna taj tvoj propovedac, znaci bezao je sa casova biologije, a tek o veronauci da ne pricamo

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...