Jump to content

На устоличење у Пећ иде 10.000 грађана и преко 400 високих гостију

Оцени ову тему

Guest о. Агапије

Препоручена порука

• Гости
Guest свештеник Иван

Plači ali mislim da je vreme suza prošlo sad stiže ono što je gore,pa pročitaj knjigu oca Gavrila.

Значи крај, а ? Шта ће то бити, имаш ли неке јасне прогнозе, да ли да бегамо у шуму, да рипамо у реку или, пак, нешто треће, ако не и четврто?

Мислим, свесни смо тога да ће бити свачега, али на шта Ти, као православни хришћанин утемељен у Истини, мислиш?

Морам да признам да сам читао о. Гаврила и нисам био нешто претерано одушевљен.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 93
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Plači ali mislim da je vreme suza prošlo sad stiže ono što je gore,pa pročitaj knjigu oca Gavrila,istina se može kriti ali pred Bogom nema tajni.Probudi se Medo.

što da čitamo knjigu kad imamo film digitalni anđeo,tamo je otac Gavrilo jedan od glavnih glumaca !

Inače ,takve stvari sa Pravoslavnom Crkvom nemaju veze!

Подели на овим сајтовима

Уз Божију помоћ,одох у суботу!

slava3

На жалост, не могу иако сам планирао:(

На радост, бићу на Литургији и опет  slava3 бићемо сви заједно у  :)

:bla:

1405_love

:)

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Слава Богу. Надам се да ћемо за коју годину ићи на Космет као да смо у Београду без пратње ткз. миротвораца, да ћемо на Космету опет бити своји на својем. Молимо Бога за то.

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

E oče Ivane,znate Vi da je sve to istina u duši,samo što nećete to da priznate.Polako vreme će sve pokazati,"svece svoje ljuto uvređuju".To je knjiga monah Gavrilo prorok poslednjih vremena,a ne neka druga.

Видим да си и Ти брате постао пророк, пошто знаш шта ми је у души :bla:

Нажалост, мораћу да Те, по ко зна који пут разочарам, уопште не размишљам о томе на тај начин и мислим да старац Гаврило није никакав пророк, но то не значи да имам неко лоше мишљење о њему. Напротив. Но, они који се чине његовим ученицима или шта већ, управо чине да људи потпуно неозбиљно доживаљавају Православље.

И шта Ти кажеш братац: шта нам је чинити? Значи ништа од устоличења Патријарха? Ти ту видиш неку лошу ствар, јесам ли добро разумео? Знаш драги мој, ја сам врло заостао и шулав човек, мени све мораш да нацрташ, па се и ја трудим да све тако нацртам, не би ли то некако било јасније. Молим Те, појасни ми. Ја не могу све те знакове тако лако да разумем, просто ми је све то мало конфузно (што би рекао Поп у филму Муње)

Подели на овим сајтовима

догодине на Косову slava3

mense0198626478946378946

Ако

Да!!!

:bla:

1405_love

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Догодине у Призрену. Доће време када ћемо се нормално моћи прошетати улицама Приштине, али на томе морамо сви радити, заједнички.

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...