Гости Guest свештеник Иван Написано Септембар 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Plači ali mislim da je vreme suza prošlo sad stiže ono što je gore,pa pročitaj knjigu oca Gavrila. Значи крај, а ? Шта ће то бити, имаш ли неке јасне прогнозе, да ли да бегамо у шуму, да рипамо у реку или, пак, нешто треће, ако не и четврто? Мислим, свесни смо тога да ће бити свачега, али на шта Ти, као православни хришћанин утемељен у Истини, мислиш? Морам да признам да сам читао о. Гаврила и нисам био нешто претерано одушевљен. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Plači ali mislim da je vreme suza prošlo sad stiže ono što je gore,pa pročitaj knjigu oca Gavrila,istina se može kriti ali pred Bogom nema tajni.Probudi se Medo.što da čitamo knjigu kad imamo film digitalni anđeo,tamo je otac Gavrilo jedan od glavnih glumaca !Inače ,takve stvari sa Pravoslavnom Crkvom nemaju veze! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VladanSimić Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 E oče Ivane,znate Vi da je sve to istina u duši,samo što nećete to da priznate.Polako vreme će sve pokazati,"svece svoje ljuto uvređuju".To je knjiga monah Gavrilo prorok poslednjih vremena,a ne neka druga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Јерархија “пророка” https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,7904.msg214811.html#msg214811 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Уз Божију помоћ,одох у суботу! Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Лепа вест :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Уз Божију помоћ,одох у суботу! slava3На жалост, не могу иако сам планирао На радост, бићу на Литургији и опет slava3 бићемо сви заједно у :bla: 1405_love "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Слава Богу. Надам се да ћемо за коју годину ићи на Космет као да смо у Београду без пратње ткз. миротвораца, да ћемо на Космету опет бити своји на својем. Молимо Бога за то. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Септембар 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 E oče Ivane,znate Vi da je sve to istina u duši,samo što nećete to da priznate.Polako vreme će sve pokazati,"svece svoje ljuto uvređuju".To je knjiga monah Gavrilo prorok poslednjih vremena,a ne neka druga. Видим да си и Ти брате постао пророк, пошто знаш шта ми је у души :bla: Нажалост, мораћу да Те, по ко зна који пут разочарам, уопште не размишљам о томе на тај начин и мислим да старац Гаврило није никакав пророк, но то не значи да имам неко лоше мишљење о њему. Напротив. Но, они који се чине његовим ученицима или шта већ, управо чине да људи потпуно неозбиљно доживаљавају Православље. И шта Ти кажеш братац: шта нам је чинити? Значи ништа од устоличења Патријарха? Ти ту видиш неку лошу ствар, јесам ли добро разумео? Знаш драги мој, ја сам врло заостао и шулав човек, мени све мораш да нацрташ, па се и ја трудим да све тако нацртам, не би ли то некако било јасније. Молим Те, појасни ми. Ја не могу све те знакове тако лако да разумем, просто ми је све то мало конфузно (што би рекао Поп у филму Муње) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Бооооже Очееее ал си ти шулааааав ц,ц,ц..., ће ти ги нацрта сам полак :bla: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 догодине на Косову :bla: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 догодине на Косову slava3 mense0198626478946378946 Ако Да!!! :bla: 1405_love "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VladanSimić Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Pitajte neka vam razjasne braća ateisti,katolici i muslimani na forumu. :291291291: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Pitajte neka vam razjasne braća ateisti,katolici i muslimani na forumu. где је теби :291291291: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Догодине у Призрену. Доће време када ћемо се нормално моћи прошетати улицама Приштине, али на томе морамо сви радити, заједнички. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука