Jump to content

Видео записи са тематиком критиковања ТЕ

Guest Alefshin

Препоручена порука

• 4 weeks later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 10 months later...

Sto puta ponavljana priča.A u pitanju je totalno nepoznata ličnost.

E, pa ja sam novi ovde!

Za istinu nije bitno ni broj ljudi koji u nju veruju, ni koliko su oni poznati, već argumenti. Flew ja zanimljiv, jer se ceo svoj život borio protiv Njega, protiv stvaranja. Njegova biografija je poznata i njegove knjige se nalaze u svim jačim bibliotekama sveta.

Подели на овим сајтовима

Sto puta ponavljana priča.A u pitanju je totalno nepoznata ličnost.

E, pa ja sam novi ovde!

Za istinu nije bitno ni broj ljudi koji u nju veruju, ni koliko su oni poznati, već argumenti. Flew ja zanimljiv, jer se ceo svoj život borio protiv Njega, protiv stvaranja. Njegova biografija je poznata i njegove knjige se nalaze u svim jačim bibliotekama sveta.

Šta god da je u pitanju,njegovo preobraćenje nema veze sa pravoslavljem.

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

@aquiliov komentar me ne zanima, jer je on kao vernik evolucije naravno jako povređen kada mu neko kritikuje dogme. A u tom komentaru njegovom je jako malo argumenata, a više nekog očajanja i subjektivnog mišljenja.

Što se on nije obratio u pravoslavlje?

Pa ne treba biti baš toliko štur i uzak. Nekome koji je ceo svoj život proveo u Angleskoj, koji nikada nije ni čuo za Svete Oce, nije baš lako doći do pravoslavlja - i pošteno je da se to prizna -, pogotovo ako se zna kako smo mi sami (ne)aktivni na misionarskom planu.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...