Милан Меденица :) Написано Септембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2010 честитам ти 365. данашњицу confused :cheesy2: klapklap :bla: 29dz8zk fala ... neki (koji će se registrovati tokom 2011) će morati da čekaju dan više , da bi dočekali "registrovdan" 0102_laugh nego , jel' ti stvrno imaš 15.000 (i više) poruka , il' si malo lažirao ? имам dada клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 26, 2010 Ма где лажирао,јел видиш колико виси над ово соко ћело ондаК мора и да има оволико порука confusedкад би само знао да просечно само 4 чуке дневно висим овуда, мислим да би се запањио :bla: 89898989898989 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2010 Ма где лажирао,јел видиш колико виси над ово соко ћело 8086.gif ондаК мора и да има оволико порука dadaкад би само знао да просечно само 4 чуке дневно висим овуда, мислим да би се запањио 1405_love 89898989898989то ти причам кад бих рачунао од датума регистровања колико сам био логован било би око 6 сати дневно, ал ја доста времена само бивам логован а да нисам ту уопште confused клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Септембар 26, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 26, 2010 Dodajem u sabrana nedela i : https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,8395.msg233426.html#msg233426 . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Октобар 22, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 22, 2010 Ovo sam zaboravio ! kad sam glumio vernika, a Ivan mi čestitao na PP :bla: Sa Željkom smo se dogovorili da se ja pravim vernik, da vidimo dal' će neko da poveruje... (temu smo otvorili na RAZBIBRIGI) kada smo otkrili da se šalimo, počeli smo kobajagi da se svadjamo... SERBON je bio "naš čovek", da se zna ! evo, kako je bilo : https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,3528.0.html . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука