Anti Palma Crew Написано Децембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2010 eheeeej eheeeej winter winter winter :) 4chsmu1 stadaradim stadaradim stadaradim Добро јутро/дан! Како коме... Нигде никог ујутру.... Или је ипак страна у питању... eheeeej eheeeej eheeeej eheeeej eheeeej eheeeej eheeeej eheeeej eheeeej eheeeej eheeeej eheeeej eheeeej eheeeej eheeeej eheeeej . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Децембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2010 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Децембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2010 bighugbighug bighugbighug bighugbighug bighugbighug bighugbighug mense0198626478946378946 :group111: :group111: 0304_smile4 0304_smile4 0304_smile4 Шта то слушамо? 0304_smile4 0304_smile4 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Децембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2010 Где си Анчи? Шта се ради овде? Броји ли се? Свашта се слуша... bighugbighug . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Децембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2010 Где си Анчи? Шта се ради овде? Броји ли се? Свашта се слуша... bighugbighug Ево ме,мало прехлађено.Био Св.Никола,чини ми се да су се сви поразбољевали после славе...Шта има у Јагодини? bighugbighug bighugbighug “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сара Написано Децембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2010 bighugbighug bighugbighug bighugbighug Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог. Псал., 45:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Децембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2010 Саро bighugbighug ПОЗДРАВ bighugbighug bighugbighug “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Децембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2010 bighugbighug bighugbighug bighugbighug bighugbighug bighugbighug “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Децембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2010 Где си Анчи? Шта се ради овде? Броји ли се? Свашта се слуша... bighugbighug Ево ме,мало прехлађено.Био Св.Никола,чини ми се да су се сви поразбољевали после славе...Шта има у Јагодини? bighugbighug bighugbighug Стандардно... 0304_smile4 Ево ради се, па после и ја до чика доце... bighugbighug Ништа страшно, али мора се... Докле се стигло са свадбом ил је то давно прошло време... ? bighugbighug . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Децембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2010 Па ја не знам bighugbighug Изгледа да је Шанги заглавио у Ел Еј bighugbighug.Нема ги...свашта је могло да се дешава тамо bighugbighug.Можда се и оженио bighugbighug.Или је близу али нема ги овде bighugbighug “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Децембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2010 Има ли неког у кавану .. 89898989898989 ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Децембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2010 Има ли неког у кавану .. 89898989898989 bighugbighug bighugbighug “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Децембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2010 Има ли неког у кавану .. 89898989898989 bighugbighug bighugbighug2 дана ја овде преседе и на чет сам ишо и никога није било... само је мамица једном свратила bighugbighug ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Децембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2010 НЕ могу да нађем БРОЈАЊЕ?Анти,ајде извуци БРОЈАЊЕ из нафталина.Плизззз bighugbighug “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сара Написано Децембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2010 Саро bighugbighug ПОЗДРАВ bighugbighug bighugbighug bighugbighug bighugbighug Један велики поздрав и од мене! Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог. Псал., 45:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука