gloria west Написано Септембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2011 .mislise. bighugbighug da vas pozdravim..... Mironosica је реаговао/ла на ово 1 omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Септембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2011 Da ti otpozdravim :wub: dobrodosli Šta da ti kažem? Nedostaješ ko biber u taratoru. Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Септембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2011 Pa dobro ima li koga ovde?Mi iz jedne kafane u drugu algabacaju Mironosica је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Септембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2011 Има она песма "Ми смо пијане будале,ми смо пијане будале, то смо ми ! " Анастасија and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Септембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2011 Imaaaaaaaaaa algabacaju algabacaju algabacaju 4869 Mironosica and Анастасија је реаговао/ла на ово 2 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Септембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2011 Dido šteta što nisi sa nama bila večeraske,auuu al smo se provele ,a imale smo i muško društvo. Mironosica, ВИЛМА and Александрида је реаговао/ла на ово 3 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Септембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2011 Ај сад нека дигну руку сви пијани, од љубави или од алкохола :-) Mironosica and Александрида је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Септембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2011 Vidim bili ste u kafani, lepo. Mene je ceo dan boleo stomak, nigde nisam išla, sad mi je najzad bolje. Александрида and Анастасија је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Септембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2011 Magdo bre ja ne mogu da dižem ruku,sve me boli od vežbi,al se podrazumeva da sam ono to :wub: Malinčeeee i ti si tuj jejejeeeeeeee algabacaju algabacaju algabacaju Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2011 aj ziveli kolo2 Александрида, Анастасија and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 3 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Септембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2011 Лепо је бити заљубљен, баш ! Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Септембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2011 Jaoooo lepo,lepo mmmmmmm :wub: Oooo Tanjuškaaaa algabacaju algabacaju Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Септембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2011 Ja bih mogla da pevam da skačem da igram ... Malina VELIKI pozdrav.Inače Magda je bila kao bombonče večeras,dakle privlačila je pažnju,čak je privukla i nešto više od pažnje :P A tek Tanja,lele.Meni bilo mnogo lepo i oću JOŠ!I piva naravno . Mironosica, Александрида and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 3 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Септембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2011 оооООО,Пњреијо,куде си ? Јеси стигла жива из кафану ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Септембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2011 Извињавам се због словних грешки, овај скин ми кочи ужасно, а и мало слабије видим слова јер сам јанапи... Александрида and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука