Анастасија Написано Децембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2010 Па ја сам је због шеширића и чизмица и довела овде,не зато што је висока,плава и витка,ваљда 4chsmu1.Хоћу наравно,зове се Аманда bendoff Аманда ово је ВСИ Владан Стјепан Ибрахим,мешавина оног што никад ниси видела,а још мање чула. ВСИ,Аманда каже да је одушевљена...твојим аватаром :bla: “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Децембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2010 И бре Шангај немо си тужан шта се мрштиш бре...није то ни тако лоше smej.gif smej.gif smej.gif Тебе знам,зато сам додала нека стара познанства bendoff smej.gif 4chsmu1 :bla: Мис'м ако 'оћеш да се жениш smej.gifОћу ја да се женим... ал ти ме прецепи са ова стара познанства.... smej.gif ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Децембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2010 Ма ајде не фолирај Кенди,чим поменем женидба...ти нестанеш мистериозно bendoff.Али увек...ово ти је 50 пут,да на ту реч бежишшшш 4chsmu1 :bla: smej.gif “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Децембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2010 Нисам брате Драги гледала...нешто сам се посвађала са серијама,па нисам у току шта се где даје на ком каналу наше кабловске мреже smej.gifАл је судећи по оном клипу баш срећно сможењен smej.gif Одлична препорука за брак bendoff 4chsmu1 :bla: “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 27, 2010 Помаже Бог братјо и сестре - ево мене , напокон ми нет прорадио! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Децембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2010 Помаже Бог братјо и сестре - ево мене , напокон ми нет прорадио!Јао Марти,јао јао где си бре Мартирррријеееееееее smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif bendoff 4chsmu1 :bla: smej.gif smej.gif smej.gif “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 27, 2010 јој Анастасија , онда када сам ти послао ПП у том тренутку ми нестао нет , а све време сам био улогован , доступан тако да немислите да се нисам хтео јавити! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Децембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2010 ШЕФ СЕ ВРАТИО smej.gif smej.gif smej.gif ( склањајте оне флаше smej.gif ) smej.gif smej.gif :bla: bendoff 4chsmu1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Децембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2010 јој Анастасија , онда када сам ти послао ПП у том тренутку ми нестао нет , а све време сам био улогован , доступан тако да немислите да се нисам хтео јавити!Ма добро нам ти дошао назад напокон па ово је за журку.Позваћемо и Драгија smej.gif,он много воли славља,па да нас буде што више.Леллеее bendoff 4chsmu1 :bla: smej.gif smej.gif smej.gif “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 27, 2010 Сад ми мало пре прорадио , ја да проверим ка Ради , иначе 4 дана сам био без нета! Нисам био једини без нета у граду , то сам сазнао , неки проблем у Пошти а не са мојим модемом или рутером како већ ко то каже хехехехе , сад сам са вама мајкл Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 27, 2010 ПУНО СТЕ МИ НЕДОСТАЈАЛИ bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee мајкл bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Децембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2010 Сад ми мало пре прорадио , ја да проверим ка Ради , иначе 4 дана сам био без нета! Нисам био једини без нета у граду , то сам сазнао , неки проблем у Пошти а не са мојим модемом или рутером како већ ко то каже хехехехе , сад сам са вама мајкл Rock and roll мајкл мајкл мајкл bliss jeeee bliss jeeee Marti dobio net nazad,bezobraznici jedni,znaju li oni koliko si ti nama nedostajao? :mad: Ali važno je da si sad ovde bliss jeeee bliss jeeee мајкл bliss jeeee bliss jeeee kolo2 kolo2 brokoli brokoli kolce kolce 0508_music 0513_music 0513_music “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Децембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2010 ПУНО СТЕ МИ НЕДОСТАЈАЛИ bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee мајкл bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee И ТИ НАМА СИ НЕДОСТАЈАО МНОООООГОООООООО 0513_music мајкл мајкл 0513_music мајкл мајкл “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Децембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2010 MARTIRIJE “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Децембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2010 Feministkinje? bliss jeeee Ma nisam ja od tih bliss jeeee Ja sam balkan woman нема тога код нас мајкл те феминисткиње,мислим.Па видећу да погледам то ожењеног краља свих ожењених мушкараца.Иначе имамо журку Драги,јел долазиш?Мислим није као новогодишња...биће много боље bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука