мирођија Написано Септембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2010 Па, Протомајсторе... Кад си једном погрешио, а ти не греши више... мислим, овде у женски кутак... stadaradim да нисам можда и ја згрешио 89898989898989 Таман посла. Протомајстор се сам изуо... stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Септембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2010 шта је са именом Угрин? Ретко где га нађем...јел` српско и шта значи? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 26, 2010 Па, Протомајсторе... Кад си једном погрешио, а ти не греши више... мислим, овде у женски кутак... да нисам можда и ја згрешио 89898989898989 Таман посла. Протомајстор се сам изуо... stadaradim stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Септембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2010 Мирођија сестро - помагај! Сасвим случајно сам упао овде и имај милости, обриши ми све поруке на овој теми. Срамота је да се ја врзмам по тим женским кут(ња)цима. Није ми право, видеће неко. Бриши ме. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 27, 2010 Мирођија сестро - помагај! Сасвим случајно сам упао овде и имај милости, обриши ми све поруке на овој теми. Срамота је да се ја врзмам по тим женским кут(ња)цима. Није ми право, видеће неко. Бриши ме. confused Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука