Јаков. Написано Октобар 27, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2010 Будимо искрени Милевице, жена је срећнија у оваквом стану, него у онаквом какав ви модернисти и новотарци рекламирате на горњим сликама.... Упореди само та лица и све ће ти бити јасно...Искрено реци која је од ових жена највеселија и нај..лепша ...наравно само жена за шпоретом...она која је на модерном намештају је убедачена (наравно да је то због тог недуховног и неправославног комада намештаја). Погледај молим те само како је због тога и њен човек саосећајан и несрећан...а поготово трећа госпођа која је изгледа неки шеф окружена технологијом и папирима...ццццц Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sirena Написано Октобар 27, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2010 kad smo kod uredjenja stana, vidite sta je covjek uradio od majusnog prostora A Tiny Apartment Transforms into 24 Rooms ovi kinezi su zbilja nevjerovatni girl_jumping Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Октобар 27, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 27, 2010 Ja Vladane u klin - a ti u ploču Ja o umjetnosti - a ti o depresiji Trebalo je da se nađemo na nekoj prikladnijoj temi pa da razgovaramo o uticaju materijalnog bogatstva na stanje duše ili misliš drugačije 89898989898989 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Октобар 27, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2010 Fenomenalna ne mogu je se nagledati. bighugbighug A gde ima u Bg ili Srbiji da se kupi ovakav namestaj ili naruci? I da su cene ipak pristupacne... ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Октобар 27, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 27, 2010 Ne znam stvarno 0110_hahaha Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 26, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 26, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 26, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 26, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2010 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2010 Будимо искрени Милевице, жена је срећнија у оваквом стану, него у онаквом какав ви модернисти и новотарци рекламирате на горњим сликама.... Упореди само та лица и све ће ти бити јасно...Искрено реци која је од ових жена највеселија и нај..лепша ...наравно само жена за шпоретом...она која је на модерном намештају је убедачена (наравно да је то због тог недуховног и неправославног комада намештаја). Погледај молим те само како је због тога и њен човек саосећајан и несрећан...а поготово трећа госпођа која је изгледа неки шеф окружена технологијом и папирима...ццццц Извини Владане,али тек сам ово сада видела, па да те питам. А је л имаш ти жену? Ако си ожењен држ се њеног укуса. Милева је девојка и тек ће да свија своју кухињу по својој жељи. Дотле може да показује шта јој се допада. Наравно да је шефовање и висока технологија за православну жену. Да ли православна жена треба да седи у неком подруму и покрива се поњавом по глави? Ја познајем рецимо неколико јако православних жена које имају овакав и још јачи намештај. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2010 Fenomenalna ne mogu je se nagledati. 0110_hahaha A gde ima u Bg ili Srbiji da se kupi ovakav namestaj ili naruci? I da su cene ipak pristupacne... Има у Форми Идеале и у свакој столарској радионици,знаш оно ради човек код куће па не плаћа ПДВ. А да, има и код Икее,али она још није у Србији. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2010 Јако лепо и светло... 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 26, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 26, 2010 Obi predivno, Mirođijo 0110_hahaha Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2010 pa ja nigde na ovim slikama ne vidim najbitniji multifunkcionalni komad namestaja, a to je zvucnik! 0110_hahaha mogo bi i u shupi zhiveti sa ovim ultra high-end lepotama, nema frke 319.gif odje vise slika http://www.livingvoice.co.uk/gallery.html meni je najprijatnije okruzenje tipa brvnara, znaci drvo u raznim nijansama i toplo, treba sklepam jednu nesiguran Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 27, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 Ovako nešto?! bighugbighug Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука