Ulični Muzičar Написано Јун 5, 2010 Пријави Подели Написано Јун 5, 2010 dobro , na 1 i 2 min je previše ... ali na 5 je sasvim o.k. nije to tako malo vremena ... a , možemo i na 10 ... kompromisno . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јун 5, 2010 Пријави Подели Написано Јун 5, 2010 Možemo - vidimo se večeras ljuti protivniče .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јун 5, 2010 Пријави Подели Написано Јун 5, 2010 Možemo - vidimo se večeras ljuti protivniče ....kasno se vraćam sa posla ... videćemo 'oćeš da odigramo neki gomoku , sada ? ono .... X , O ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
tpku_2b Написано Јун 6, 2010 Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 ... obozavam sah, ali nemam sa kim da igram ... nisam neki potencijal, ali znam da slozim figure ... pa ako ima raspolozenih, neka se jave ... inace, ja sam tpku_2b MAKIJAVELIZAM JE STANJE UMA - SVE OSTALO JE PRECENJENO!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јун 6, 2010 Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 noćas , posle 02 h ? . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јун 6, 2010 Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 Biću i ja tu negde, pa možemo turnir ...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јун 6, 2010 Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 Biću i ja tu negde, pa možemo turnir ......može na 5 min. pa , pobednik ostaje , a?www.flyordie.com blic soba broj 5 ! oko 02:00 ... :0104cheesy: . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
tpku_2b Написано Јун 6, 2010 Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 ... ako budem bio tu, svakako ... samo ima jedan problem, ja od pre nekoliko dana koristim Linux, pa tu su stvari malo drugacije ... ali OK, resicemo ... inace, ja sam maltene non stop na Skype, pa se citamo ... pozz i svako dobro ... MAKIJAVELIZAM JE STANJE UMA - SVE OSTALO JE PRECENJENO!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јун 6, 2010 Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 Ma nema veze, i ja sam na Linuxu.... Ovo je šah na ovom sajtu što je ulični postavio... Samo se registruješ i pobeđuješ pacere :0104cheesy: ..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
tpku_2b Написано Јун 6, 2010 Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 ... ma da, ali mi trazi neku instalaciju za Linux, nesto tipa Java ... konkretno icedtea6-plugin ... nemam pojma sta je to , ali videcu da resim ... MAKIJAVELIZAM JE STANJE UMA - SVE OSTALO JE PRECENJENO!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јун 6, 2010 Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 Otvori Ubuntu Software Center i instaliraj paket ubuntu-restricted-extras .... Taj paket će da povuče i Javu pa da instalira ..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука