Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Јул 7, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 7, 2009 Јел' неко за партију шаха преко Skypea? ivan.cvetkovic8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slusalica Написано Јул 7, 2009 Пријави Подели Написано Јул 7, 2009 Ja sam uvek za partiju saha. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Јул 7, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 7, 2009 укуцај моје скајп име и нађи ме. Ја нисам неки шахиста али волим да учим. girl_jumping Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 ako neko hoce - mozemo sah na : www.flyordie.com odlicno mesto za sahiste ... puno online igraca iz celog sveta ! moze na 1, 2, 5, 10 i 20 minuta ! a ima i o d l i c a n GOMOKU ( SJAJNA GRAFIKA ) !!! ... takodje sa ljudima (ne protiv kompjutera) ajde, ako se neko registruje , neka mi ostavi ovde svoj nik , pa cemo da zakazemo dvoboj ... p.s. gomoku je ono XXXXX OOOOO ... treba 5 u nizu (horizont. vertikal. dijagonala) tamo je tabla 13x13 mnogo jaka igra - ja se navuk'o , i ne mogu da se skinem ... 0110_hahaha . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Фебруар 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 ima li neko da igra dobro sah Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Фебруар 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 ja bi fudbal najradije al zafrknuo sam meniskus pa sad samo sah,tablic i domine Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 aj da igramo ... nisam bas super igrac ... onako , " samouk " . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Фебруар 16, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2010 aj da igramo ... nisam bas super igrac ... onako , " samouk " pa ostavi skayp 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Фебруар 16, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2010 Ma daj...ziva dosada, za penzionere... daj neki malo aktivniji sport navijanje?????? ???????, ?? ? ?? ????? ?? ????? ? :cheesy2: У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 aj da igramo ... nisam bas super igrac ... onako , " samouk " pa ostavi skayp 0104_cheesy ne na skajpu .... iako je naslov teme ....... na www.flyordie.com . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Ma daj...ziva dosada, za penzionere... daj neki malo aktivniji sport 0102_laughРецимо кошарка, ја и ти један на један ? Може оче ! 0104_cheesy Ово "оче" надам се да је шала ? 0104_cheesy У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Hoće li neko jednu partiju da ga razbucam 0104_cheesy .... Ima li pacera? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 ima .... 0110_hahaha ako može na www.flyordie.com . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Od kuda se ti ulični pojavi odjednom .... prešao i ti u skrivene 0104_cheesy ... a .... Evo idem da se registrujem tamo na sajtu .... Koji si nik? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 J . Broz - TITO 0110_hahaha na koliko ćemo da igramo ? može na 1 , 2, 5, 10 i 20 min. . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука