Jump to content

Може ли Србија ОВО прогутати?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ух једва сам побегао од овог сунца, замало да ме испржи јутрос. Ама за длаку. Тако ми и треба кад сам решио да за једну радну ноћ ставим зимницу. Елем, због тих домаћинскијех обавеза нисам ни писао синоћ, а све сам једнако о овоме мислио. Ево: устанем ја ноћас, укљућим дневник да видим има ли какве прилике да набавим све шта ми треба за шпајз  а оно само неки политирачи - никаква несрећа, никакав нови ратни сукоб у близини. Кажем само ови политичари што нама ПОШТЕНИМ вампирима и преотеше посо, па онако успут ослушнем шта говоре. "Устоличење је догађај од најдубљег духовног значаја за наш народ." Погледам ко то говори а оно онај исти што није хтео да узме нафору јер није гладан па се предомисли кад је видео да други узимају. Што кажу, ма дај да узмем да се не увреде. "И тај догађај не треба политизовати." Политичар који не зна шта је нафора а живи у Србији каже да нешто не треба политизовати? То може да значи само да је то нешто већ политизовано да нема више где. Седнем ја да чујем даље а они успут јаве да су и Шиптарске власти изразиле жељу да присуствују. Био сам сањив још увек али полако почех да слажем неке коцкице. Колико се сећам прво су Шиптари изразили жељу да присуствују, па им је СПЦ одговорила да то не долази у обзир па су они онда запретили "Ако не могу наши представници, нећемо дозволити ни вашим да присуствују".... 

Ево дакле сценарија који се спрема:

Присуствују и једни и други и испада да је СПЦ признала државу Косово.

Таман ће да искористе педер-бал да о њему галаме и замајавају народ, ћутаће о одбијању СПЦ да Шиптари присуствују, о шиптарским претњама неће ни да писну и кад се све сабере и одузме - ето материјала и за раскол. Па зар онда неће свима да буде очигледно да је +Артемије протеран да би признали Косово? Е ту ми је већ било криво јер знам да се овде много секирате око тога па рекох да вам унапред кажем да се спремите. Јер ја сам вампир одавно и пијем овом народу крв пре него су се ови и родили, па сам се и саживео са вама и некако ми је жао... а и није добро стављати зимницу са адреналином јер се брзо поквари. Одох ја сад на починак, сунце је већ одавно изашло, па се видимо вечерас поново... можда баш неког од вас ноћас обесмртим  isus-sinai

Подели на овим сајтовима

Ово ти је Саво сценарио повуци потегни СПЦ ће да награише.

Просто је невероватно са чим све се неће ова наша квислиншка власт усудити да тргује ...

Сад на једном месту и са Црквом и са Косовом и са расколом и са независношћу , мајко мила, у праву си Саво очи си ми отворио(срећом ниси затворио) .

Једним ударцем две муве и раскол и корак ка признању неовисног косове.

Ма шта рећи , није проблем у њиховим налогодавцима, влас је влас јел а ови наши јасно је нису власт него  слушају влас из америке, него је проблем у томе колико су они спремни да издају и продају, то мислим историја наша још није видела.

Прво су им се Шиптари захвалили на резолуцији, а сад ће да се захвале и на расколу, ми ћемо наравно да се извињавамо што нисмо продуктивни, јер да јесмо ми би не један но три раскола одједном направили и шес резолуција које иду у прилог шиптарима.

Сад само чекам напаљене "зилоте" да зину , да се продеру из дубина мудрости своје, да крикну - "ето разлога за раскол, шиптари на устоличењу екуменистичког патрије који уместо да иде у Москву ошо у Беч да се тамо бечи шокцима и љуби им руку , оооо куку !"

Е сад шта рећи на овакаве приговоре, осим у праву сте братијо , само ви гурајте , гурајте и гурајте, радите одличан посо за снајку, овај пардон .

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

Problem je u ljudima. U nama samima.

Tako da mi to svakako mozemo progutati. I jos mnogo toga goreg.

Mi se bojimo samo da nam ne ukinu Farmu, nase omiljene serije, i da nam na poslu ide dobro.

Ovo drugo, da bismo imali moc, sigurnost, alibi da ne budemo kod kuce, da se osecamo vaznim, itd., a ono prvo, da bismo odmarali nas um izmucen strahovima i frustrirajucim medjuljudskim odnosima.

Osim toga, mi paznju poklanjamo prvenstveno telu, pa tako sportisti i manekenke su nam idoli. Provodimo dane trazeci garderobu koja nam bas u milimetar odgovara, koja je kvalitetna i odgovarajuce nijanse. Muskarci se sada razumeju u vrstu i kvalitet materijala bolje nego nekada sto su se zene razumele. Isto vazi i za slaganje boja i "sta sa cime ide".

Zene su nam menadzeri i komandanti. Piju :drugarstvo: o filmovima Americkim i ponasaju se prema muskarcima skoro kao nekada sto se Dzon Vejn ponasao prema zenama. Mi vidimo da je to trend i usvajamo. Upijamo, kopiramo, prenosimo. Oponasamo.

Brinemo se koji kredit da uzmemo i koji kredit za refinansiranje da uzmemo. Tu su i subvencije, besprofitni stanovi, fondovi, finansijski planovi, ....

Gde na letovanje? Pa necu valjda spasti na Zlatibor. Last minute! Nisko budzetne linije! Putovanja! Prag, Budimpesta, Bec, ... Samo 199 evra.

Koga briga za Kosovo?

Подели на овим сајтовима

Pomaze Bog braco i sestre!

Sta reci posle svega ovoga?Ucene i ponizenja ne prestaju.Pomolimo se nasem dragom 0102_laugh i presvetoj Vladicici Bogorodicaaaaaa da da snage +Patrijarhu Irineju i da ne dozvoli prisustvo zlotvora na njegovom ustolicenju,jer u protivnom to je kraj.Kao Srpkinja i pravoslavka moram reci da se osecam veoma slabom.Uspeli su zlotvori da unesu podelu u nasu svetu crkvu,i tako se dodirnu necega sto je ovaj narod jos cinio ZIVIM-svetost i istinitost nase Crkve.  Ali,kao i za sve u zivotu,sami smo krivi za ovo sto nam se sada desava.Kako objasniti letargiju i "ubijenost u pojam"-duhovnu umrtvljenost ovog naroda.Kako mogu objasniti reci moje dugogodisnje prijateljice(inace vernice koja redovno ide u crkvu i pricescuje se)da je "bas briga za Kosovo i da je Kosovo samo komad zemlje,a da ona samo zeli lepsi zivot za svoje dete".Na moju zaprepascenost i odgovor da je to Srpski Jerusalim i da se tu brani vera Hristova,i da je bolje da smo svi izginuli casno kao narod i izabrali "nebesku Srbiju",zapitala me je da li je sa mnom sve u redu?Na pitanje seca li se uopste kletve svetog Kneza Lazara,zapitala me je(a koliko je takvih jos) :"Sta to bese?"Cime cemo, jadni mi,izaci pred gospoda?Gospode Isuse Hriste Sine Bozji,pomiluj nas gresne i podari nam mudrosti i snage da izdrzimo na svetosavkom putu tvoreci uvek Tvoju,i samo Tvoju volju.

Подели на овим сајтовима

Надовезала бих се на mzoran-ов пост-и да се склони споменик Карађорђу са платоа Светосавског храма. Он се и овако само ваљао у блату у рату против Турака, а на том месту може неки супер шопинг мол да се подигне. Са новим велнес спа центрима и третманима за вечну младос`, и још неки екстра бутик са маст хев крпицама. `Ајде, може и нека банка...њих никад доста за овај народ који само о кредитима мисли.

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

Децо , изгледа да се нисмо разумели најбоље.

Ех шта ћеш , не могу више да испратим ове савремене токове, некада док сам радио у воденицу , токови су били другојачији, а сада то некако све с брда с дола.

Ништа , ево чуо сам се вечерас са мојим старим кумашином Луком Вранићем , па ћу вам цитирати шта је он рекао :

Цитат

"наши" ћуте о томе да је СПЦ одбила присуство шиптарских власти и ћуте о претњи коју си добили од шиптара; "ако не могу наши представници не могу ни ваши". Објављују на РТСу изјаву М.Цветковића да је устоличење најзначајнији духовни догађај за наш народ данас и да га не треба политизовати, објављују да су шиптари изразили жељу да присуствују и - само толико. Сада је дакле вакум време да народ то прогута и да они наставе курвинску (библијски термин!)  политику продаје Косова а преко леђа СПЦ која је ће ето прва прихватити њихове представнике. Наш Патријарх и цела СПЦ испашће они који издају и продају Косово и позивају шиптаре (ко ће после да се сећа да су они изразили жељу) па су зато и владику Артемија протерали итд. Ето и новог материјала за јачање раскола итд.

Подели на овим сајтовима

Врло интересантно Саво. И истина је - стварно ни један медији не помињу то одбијање СПЦ и претњу шиптара. Можда стварно не желе да политизују један тако важан духовни догађај за наш народ?

Baner-Pouke.jpg

Подели на овим сајтовима

После овога ћу највероватније да прилегнем једно стотинак година па да се вратим кад ви одете, иначе ћу покварити стомак са вама. Уместо да обавестите оне ваше пријатеље који јуначки бране +Артемија на време како сутра не би насели ви... важан духовни догађај за Нафорка? Ооо идем да се бацим у глогов жбун.

Подели на овим сајтовима

Кхм кхм... одгледасте ли ви "Да можда не"? Нисте? Ја сам мало само привирио. "Шта је нама Турска". Реклама за Турску. "Па ЕУ су направиле две државе које су се стотинама година сатирале, реке крви проливене... а данас?"

Ви волите оне рекламе где се виде флаше пива, фина јела, нешто слатко... нама вампирима је најдража она: ако су Турчину крваве руке до лаката, потурици су до рамена.  :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...