Гости Guest Написано Новембар 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 6, 2010 smej.gif 4chsmu1Марти,где си?Нисам те видела сто година? 0110_hahaha algabacaju ево секо управо сам поношо ушао ! одох код Моа , да не спамујем 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marko Maleš Написано Новембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2010 незнам како се постављају слике нисам баш стручњак али сам мислио на цркве које си ти већ поставио само су обновљене конкретно за цркву у Зимчи која је посвећена зачећу светог Јована Крститеља и црква у Биљешеву посвећена рођењу светог Јована Крститеља. како да их поставим је незнам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 6, 2010 јел можеш овде линкове да поставиш ( ја ћу их поставити ) ако си преко њих пронашао или то су ти личне фотке? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marko Maleš Написано Новембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2010 имам две фотографије на компу немам линкове. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 6, 2010 јел умеш мејлом да ми пошаљеш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marko Maleš Написано Новембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2010 умем само ми дај на који. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 6, 2010 у ПП Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 6, 2010 ЦРКВА ЗАЧЕЋА СВЕТОГ ЈОВАНА КРСТИТЕЉА У ЗИМЧИ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 6, 2010 ЦРКВА РОЂЕЊА СВЕТОГ ЈОВАНА КРСТИТЕЉА У БИЉЕШЕВУ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 6, 2010 Хвала брате makili007 на фоткама! Доста су велике , па сам их морао овако мале да ставим! На умем да их смањујем! Ако налетиш на још неке које нисам овде поставио , слободно јави 1305_womens Хвала! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marko Maleš Написано Новембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2010 Хвала брате makili007 на фоткама! Доста су велике , па сам их морао овако мале да ставим! На умем да их смањујем! Ако налетиш на још неке које нисам овде поставио , слободно јави prstgore Хвала! молим и други пут за сад сам имао ове имам још неке али си их ти већ поставио и лепо изгледају мислим нису порушене. срећан рад! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 6, 2010 Хвала Братац! Ту сам за све кад год нешто затребам prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 Епархија далматинска Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 САБОРНА ЦРКВА УСПЕЊА ПРЕСВЕТЕ БОГОРОДИЦЕ - ШИБЕНИК http://www.eparhija-dalmatinska.hr/Frames-c.htm П.С. све фотографије које су без линка ( извора ) су са сајта епархије далатинске! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 ЦРКВА СВЕТОГ СПАСА - ШИБЕНИК Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука