Jump to content

Фотографије манастира и цркава ПЦ

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Пателијино и моје власништво  jahojao234

Баш сте срећници  777bakisin algabacaju
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Гости

ЦРКВА ПРЕНОСА МОШТИЈУ СВЕТОГ ОЦА НИКОЛАЈА - ГЛОЖАНЕ

стара црква

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

нова црква

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

http://www.svilajnac001.co.rs/fotoosv/fotosvopstina.htm

http://www.vojvodinacafe.com/forum/290429-poruka54.html

п.с. ово је моје родно село , у овој цркви сам се крстио !

Подели на овим сајтовима

Марти,вредни Мартирије... :229229229:Фотографије...знаш и сам  4chsmu1.Марти само да те поздравим и да се јавим да сам ту kolo2 greengrin

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Марти,вредни Мартирије... :229229229:Фотографије...знаш и сам  4chsmu1.Марти само да те поздравим и да се јавим да сам ту kolo2 greengrin

Мартирије је млого добар момак, још само да га прицакулимо...
Подели на овим сајтовима

Марти,вредни Мартирије... :229229229:Фотографије...знаш и сам  kolo2.Марти само да те поздравим и да се јавим да сам ту kolo2 greengrin

Мартирије је млого добар момак, још само да га прицакулимо...
Слажем се потпуно са вама оче у првом делу реченице.Вероватно бих се сложила и у другом делу...кад бих знала шта значи"да га прицакулимо". 4chsmu1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...