Гости Guest Написано Новембар 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 ЦРКВА СВЕТЕ ПАРАСКЕВЕ - СКРАДИН Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 ЦРКВА УСПЕЊА ПРЕСВЕТЕ БОГОРОДИЦЕ - ИМОТСКО Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 МАНАСТИР СВЕТЕ ПАРАСКЕВЕ „ВЕНЕРАНДА“ НА ХВАРУ ИЗ 15. ВЕКА ПРЕТВОРЕН У НОЋНИ КЛУБ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 ЦРКВА СВЕТИХ АПОСТОЛА ПЕТРА И ПАВЛА - БИОЧИЋ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 ЦРКВА СВЕТОГ КИРИЛА И МЕТОДИЈА - КИСТАЊЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 ЦРКВА ПРЕНОСА МОШТИЈУ СВЕОГ НИКОЛАЈА - КИСТАЊЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 ЦРКВА СВЕТОГ ПРОРОКА ИЛИЈЕ - МАРКОВАЦ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 ЦРКВА СВЕТЕ ТРОЈИЦЕ - ОБРОВАЦ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 ЦРКВА СВЕТОГ ГЕОРГИЈА - ПАЂЕНИ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 види брате, прелепа ти је тема - ал имам предебелу замерку: спамујеш ове слике толико брзо да човек треба да прати ко машина како излазе и не стиже да се наужива ко човек. лепо је што си способан да пронађеш оволико слика, ал брате дај мало успори овај возић - спакуј линкове у један текстуални фајл па натенане вади и постављај ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 ЦРКВА СВЕТОГ АРХАНГЕЛА МИХАИЛА - СМИЛЧИЋ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 види брате, прелепа ти је тема - ал имам предебелу замерку: спамујеш ове слике толико брзо да човек треба да прати ко машина како излазе и не стиже да се наужива ко човек. лепо је што си способан да пронађеш оволико слика, ал брате дај мало успори овај возић - спакуј линкове у један текстуални фајл па натенане вади и постављај ... имаћу у виду , сматрам имам доста епархија , па ће дуго потрајати , а имам још нечега и плану када са овим завршим , те махинално журим! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 ЦРКВА СВЕТОГ ПРОРОКА ИЛИЈЕ - ЂЕВРСКЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 види брате, прелепа ти је тема - ал имам предебелу замерку: спамујеш ове слике толико брзо да човек треба да прати ко машина како излазе и не стиже да се наужива ко човек. лепо је што си способан да пронађеш оволико слика, ал брате дај мало успори овај возић - спакуј линкове у један текстуални фајл па натенане вади и постављај ... :cheesy: имаћу у виду , сматрам имам доста епархија , па ће дуго потрајати , а имам још нечега и плану када са овим завршим , те махинално журим!марти, знаш и сам да није поента у циљу, већ у путовању 0442_feel мајкл клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 Само још ово да додам , ако би то толико успорио и да постављам тек по неколико слика цркава , онда ово постављање би потрајало око две а можда и више год., па ето зато толико брзо и постављам , зато што има више хиљада цркава ако успем све да их пронађем! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука